UFC

Bobby Green odgovorio na prozivke Paddyja Pimbletta: ‘Samo priča, ali on ovu borbu ne želi‘

Bobby Green

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Green je možda idući potez za Pimbletta ukoliko za dva tjedna svlada legendarnog ‘‘El Cucuyja‘‘

Večeras je pred Bobbyjem Greenom dosta težak izazov. Jalin Turner uskočio je na ‘‘short notice‘‘ nakon što se Dan Hooker ozlijedio, što mu je stilski možda i nezgodniji meč. Međutim, Hooker i Turner nisu jedini borci koji bi rado dijelili kavez s Greenom, jer je nedavno dobio još jednu prozivku na svoju adresu.

Dakako, radi se o Paddyju Pimblettu koji za točno dva tjedna ponovno nastupa nakon godinu dana pauze i operacije. Bobby Green ispočetka nije ni čuo da ga je prozvao, a kada su mu to rekli, Bobby je odgovorio:

‘‘Je li to on stvarno to rekao? Netko mi je to poslao na Instagram, ali znate kako je s njima, pitate se jesu li to izmislili samo da nešto stave? Ne znam tko tu govori istinu, ali brate, nema teorije da me je on prozvao. Paddy zna da je ovo jako loš meč za njega. On ovo ne želi. Samo priča. Ako već želi, neka prvo prođe Tonyja pa ćemo onda razgovarati. No, znam da Paddy ovo ne želi jer je ovo loš meč za njega‘‘, rekao je Green na press konferenciji.

Komentirao je i njegov meč protiv Fergusona:

‘‘Imam osjećaj da će Tony nešto početi izvlačiti u trećoj rundi, nešto između druge i treće runde. On zada jako dobar ritam, tako da ukoliko ga Paddy ne sruši, Tony će ga imati‘‘, rekao je.

Green je možda idući potez za Pimbletta ukoliko za dva tjedna svlada legendarnog ‘‘El Cucuyja‘‘. Sam je rekao da vrh kategorije još uvijek nije za njega, tako da bi se Green mogao uklapati u opis njegovog idućeg protivnika.

Linker
30. travanj 2024 23:40