UFC

(VIDEO) Tsarukyan je, u pratnji ljudi iz svog tima, napao Greena i uhvatio ga za vrat: ‘Sj**at ću te!‘

Arman Tsarukyan i Bobby Green

 Screenshot/YouTube
UFC-ov veteran sam je sjedio na hodniku i tipkao po mobitelu, a onda su se pred njim našli Tsarukyan i njegova svita

Jučer smo pisali o sukobu koji se dogodio u hotelu u Austinu na relaciji između Bobbyja Greena i tima Armana Tsarukyana. Iako su prve objavljene informacije govorile o tome kako je Green napadnut od nepoznatog člana Armanovog tima, sada je jasno da ga je napao - Tsarukyan osobno - ali u pratnji više osoba.

Arman je, naime, objavio videozapis (vlog) na svom YouTube kanalu koji u jednom dijelu sadrži i spornu sekvencu. Osmoplasirani borac UFC-ove lake kategorije, koji će okršajem s četvrtoplasiranim Beneilom Dariushem predvoditi subotnju priredbu u Moody Centru, završio je s obvezama prema predstavnicima medijima, a potom je, zajedno s ljudima iz svog tima, krenuo kroz hotelski hodnik, gdje je primijetio Greena kako sam sjedi i drži mobitel.

U tom je trenutku Tsarukyan prišao Greenu i rekao mu: "Pričaš sranja o meni", na što se ovaj digao i odgovorio mu upitnom rečenicom: "Pričam sranja o tebi?". Arman se unio 37-godišnjem Amerikancu u lice pa nastavio: "Možemo jedan na jedan", a Green mu spremno odgovorio: "Možemo učiniti što god želiš", pa dodao "Miči svoje ljude ispred mog lica", budući da je bio okružen ljudima iz Tsarukyanova tima.

Nakon kraćeg prepucavanja, Green je, poprilično pritisnut i stjeran u kut, lagano odgurnuo Tsarukyana u prsa, na što mu je Armenac odgovorio snažno ga uhvativši za vrat i odgurnuvši prema zidu. Tenzije su, dakako, dodatno porasle nakon tog trenututka, a nekolicina prisutnih osoba intervenirala je kako sukob ne bi u potpunosti eskalirao.

"Još jednom reci da me ne poštuješ i sj***t ću te", čuje se kako Tsarukyan viče Greenu nakon čega sa svojim timom kreće prema dizalu, a UFC-ov veteran ostaje uznemiren u hodniku. Sudeći prema svemu viđenom, Tsarukyanov potez, kojeg je povukao okružen ljudima iz svog tima, prema Greenu koji je, pak, sam sjedio i tipkao po mobitelu - nikako se ne može okarakterizirati kao junački čin - već kao ono što je potpuno suprotno od junaštva.

Kako je cijela situacija izgledala, možete pogledati OVDJE, u dijelu koji počinje od od šeste minute i 25. sekunde videozapisa.

Linker
29. travanj 2024 11:01