UFC

Bobby Green smatra da Ferguson ima još borbe u sebi: ‘Primao je teške udarce, drugi bi pali i odustali‘

Tony Ferguson

 Taidgh Barron/Zuma Press/Profimedia
Iako želju vjerojatno ima, to više nije ni sjena Tonyja Fergusona kojeg smo gledali u velikim mečevima

Vjerojatno su rijetki oni koji će reći kako bi Tony Ferguson trebao nastaviti s borbama i štetom koju iz meča u meč prima. Jučer je izgubio od Bobbyja Greena ‘‘submissionom‘‘ u posljednjoj rundi, samo nekoliko sekundi prije kraja meča. Ne samo da je izgubio, nego je ponovno brutalno ‘‘uspavan‘‘.

Nakon pobjede su jučer Bobbyja pitali što misli o nastavku Ferugsonove karijere i da li bi se trebao nastaviti boriti. Iako nije htio direktno reći, rekao je kako smatra da Tony ima još puno borbe u sebi.

‘‘Što bih trebao reći za drugog čovjeka? Ne mogu govoriti u njegovo ime. Sve ovisi o tome što je u njegovom srcu i koji su mu ciljevi. Ja ću nastaviti ići prema naprijed dok ne ostvarim svoje ciljeve, otplatio sam sve kuće, nisam više dužan, imam nekoliko stotina tisuća na banci, kada sve to ostvarim, onda mogu biti gotov‘‘, rekao je Green na press konferenciji nakon borbe.

‘‘Ne želim reći da Tony treba završiti svoju karijeru. Primio je vraške udarce te se i nakon toga borio. Još je bio u igri. Imam osjećaj da je to bio netko drugi, da bi pao dolje i prestao. Mislim da on još uvijek ima to u sebi, ima još borbe u njemu. Primao je udarce, ali je i dalje dolazio prema meni. Ima on još toga u sebi‘‘, dodao je.

Iako želju vjerojatno ima, to više nije ni sjena Tonyja Fergusona kojeg smo gledali u velikim mečevima. Nije to ništa čudno jer godine dostignu svakoga, ali drastičan pad koji je ‘‘El Cucuy‘‘ doživio je uistinu tužan.

Linker
18. svibanj 2024 18:52