UFC

Tony Ferguson optužio Bobbyja Greena da ga je namjerno ubo u oko, najavio nastavak s borbama

 Tony Ferguson 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Nadamo se kako će barem Dana i Hunter imati mrvicu zdravog razuma i Tonyju se zahvaliti na suradnji. Iz meča u meč izgleda jako loše te je stvarno vrijeme da prestane s borbama

Još jednu tužnu predstavu pružio nam je Tony Ferguson proteklog vikenda na UFC 291 priredbi. Bobby Green ga je uspavao ‘‘submissionom‘‘ nekoliko sekundi prije kraja meča, te mu je produžio neslavni niz i nanio mu šesti poraz zaredom. Mnogi su pozvali Tonyja da konačno prestane s borbama, ali on je to odbio.

Green je došao i napravio točno ono što mora te bi zasluženo pobijedio i da nije bilo finiša, a u jednom trenutku je Tonyja slučajno uboo u oko. Liječnik je Fergusonu dopustio nastavak, ali Tony smatra da je Green točno znao što radi:

‘‘Ušao sam u Delta Center da pokažem svijetu da sam se vratio. Pripreme za ovu borbu su bile odlične i to je bio jedan od najboljih kampova koje sam imao. Kada je borba počela, bio sam u zoni i osjećao sam se samopouzdano i vjerujem da je on točno znao što radi kada me je uboo u oko. Ima veliku povijest takvih poteza i to je značajno utjecalo na moj vid. Bez obzira na ubod, nisam pomišljao da prekinem meč iako je liječnik htio‘‘, napisao je Tony na svom Instagram profilu.

‘‘Nažalost, u sportu su padovi normalni i dio su putovanja, iako neću koristiti taj ubod kao izliku, ja znam da imam puno više za dati. Što se tiče budućnosti, moram s Danom i Hunterom te svojim timom vidjeti što je sljedeće‘‘, dodao je.

Nadamo se kako će barem Dana i Hunter imati mrvicu zdravog razuma i Tonyju se zahvaliti na suradnji. Iz meča u meč izgleda jako loše te je stvarno vrijeme da prestane s borbama.

Linker
05. svibanj 2024 18:00