UFC

Borci reagirali na meč Chimaeva i Diaza: ‘Stavit ću svoj novac na pobjedu Diaza protiv lažnog Khabiba‘

Nate Diaz

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Velik interes MMA javnosti privukao je meč koji nas čeka na UFC 279 priredbi

Kao podosta veliko iznenađenje došla je sinoćnja vijest o ugovaranju meča između Khamzata Chimaeva i Natea Diaza. Dok je Khamzat trećerangirani izazivač UFC-ove velter kategorije i jako je blizu napadu na titulu, Nate Diaz nije uopće rangiran i na izlaznim je vratima iz UFC-a.

Nateu će to biti posljednja borba prema trenutnom ugovoru s UFC-om i nameće se pitanje kako je upravo Khamzat Chimaev odabran kao protivnik koji će ga ispratiti iz najjače svjetske MMA promocije. Neovisno o svemu tome, ovo će biti velik meč za promociju, a odabrali su ga i kao ‘‘main event‘‘ UFC 279 priredbe, unatoč tome što ovo nije meč za pojas.

Borba će se održati 10. rujna (deveti mjesec), a lokacija održavanje je T-Mobile Arena u Las Vegasu. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se Diaz nositi s hrvačem Khamzatova kalibra, ali i kako će se Khamzat nositi s borcem koji se nikad ne predaje i posjeduje daleko veće iskustvo od njega.

Među prvima koji su reagirali na ugovaranje ovog meča bio je naravno i Jake Paul. YouTuber dugo pokazuje interes za obračunom s Diazom prema boksačkim pravilima i lako je moguće da tom meču svjedočimo nakon što Diaz napusti UFC. Jake smatra kako će Nate otići iz UFC-a s pobjedom.

‘‘Bolje vam je da povjerujete kako stavljam svoj novac na pobjedu Natea Diaza protiv lažnog Khabiba‘‘, napisao je Paul.

Reagirali su tu brojni borci i imena iz MMA javnosti. Ben Askren smatra da bi ovaj meč ‘‘mogao postati jako ružan‘‘, aludirajući da će netko (Diaz) opako nastradati. A Belal Muhammad nada se pobjedi Natea, kao i pobjedi Edwardsa u meču za titulu.

Reakcije Darrena Tilla, Bena Askrena, Jona Anika i drugih možete pročitati pri dnu teksta.

Ben Askren

Belal Muhammad

Darren Till

Eric Albarracin

Bj Penn

Jon Anik

Linker
26. travanj 2024 23:21