UFC

Poznati su koeficijenti za meč Diaza i Chimaeva: Može li Nate ponovno iznenaditi cijeli svijet?

Khamzat Chimaev

 James Gilbert/Getty images/Profimedia
Ogroman autsajder bit će Diaz u meču protiv neporaženog Čečena

Nema nikakve sumnje kako je ugovoreni meč između Natea Diaza i Khamzata Chimaeva u apsolutnom centru pažnje među MMA krugovima. Ta vijest sinoć je iznenadno došla od strane Ariela Helwanija, a ubrzo je potvrđena od strane Huntera Campbella, UFC-ovog glavnog poslovnog direktora.

Chimaev i Diaz obračunat će se 10. rujna (deveti mjesec) u Las Vegasu, a njihova borba predvodit će UFC 279 event. Potencijalno ćemo gledati Khamzata Chimaeva u meču na pet rundi, a protiv ‘‘cardio mašine‘‘ kao što je Diaz, to bi bilo itekako interesantno. Naravno, uvijek postoji mogućnost da meč završi puno ranije, a sudeći prema mišljenju kladionica, Chimaev bi lakoćom trebao pobijediti.

MMA Fighting navodi kako su određene američke kladionice pustile prve koeficijente na ovaj meč, a koeficijent na pobjedu Natea Diaza iznosi čak 8.75. Diaz je dakle ogroman autsajder u tom meču prema. Što se koeficijenta na pobjedu Chimaeva tiče, neporaženi Čečen ogroman je favorit, a početni koeficijent na njegovu pobjedu iznosio je 1.09. Inače, MMA Fighting informacije je preuzeo s poznate web stranice bestfightodds.com, ali treba napomenuti kako se na toj stranici potkrala pogreška te su naveli Nicka Diaza umjesto Natea Diaza.

Dakle, oni koji vjeruju u Natea Diaza mogli bi se dobro naplatiti u slučaju da se odluče kladiti na njegovu pobjedu i da Nate uspije doći do ogromnog iznenađenja. Jake Paul jedan je od onih koji je putem Twittera otkrio kako planira uložiti novac na pobjedu Natea.

‘‘Bolje vam je da povjerujete kako stavljam svoj novac na pobjedu Natea Diaza protiv lažnog Khabiba‘‘, napisao je Paul.

Ne bi to bilo prvi put da Nate Diaz iznenadi svijet. 3.20 bio je početni koeficijent na pobjedu Diaza u prvom meču protiv Conora McGregora održanom 2016. godine. Na kraju je koeficijent došao do 4.40 i više, dok je pobjeda McGregora bila obilježena koeficijentom koji je u prosjeku iznosio oko 1.25. Diaz je Conora završio gušenjem u drugoj rundi. Može li se Nate oprostiti od UFC-a još jednim velikim iznenađenjem, saznat ćemo 10. rujna (deveti mjesec).

Linker
08. svibanj 2024 13:47