UFC

BORILAČKI TJEDAN: Bivola čeka obrana titule protiv Meksikanca neporaženog u 44 nastupa, a gledamo i FNC

Dmitry Bivol i Gilberto Ramirez

 Dazn/matchroom Boxing
Borilački tjedan ne nudi mega-spektakle, ali nudi pregršt raznovrsnih evenata

UFC ovaj tjedan nudi podosta razočaravajuć event, barem na papiru. Međutim, FNC se vraća finalom Armagedona i s nekoliko jako zanimljivih mečeva, a Dmitry Bivol vjerojatno je najzvučnije ime koje ćemo gledati narednog vikenda.

UFC Fight Night 214: Rodriguez vs. Lemos

Ovotjedni UFC-ov event poslužit će zapravo samo kao uvertira za UFC 281 koji nas čeka drugog vikenda u 11. mjesecu. Marina Rodriguez i Amanda Lemos jesu borkinje iz vrha slamka kategorije, ali teško je opravdati njihovu ulogu u glavnoj borbi večeri. Međutim, Neil Magny protiv Daniela Rodrigueza i Grant Dawson protiv Marka Madsena mečevi su koje se definitivno isplati pogledati.

Gdje: UFC Apex, Las Vegas

Kad: Subota (5.11.). Preliminirani dio eventa započinje u 21:00h, a ‘‘main card‘‘ starta od ponoći.

Raspored borbi: pogledajte OVDJE

FNC 8: Finale treće sezone Armagedona

FNC 8 event donosi finale treće sezone Armagedon turnira. Četiri meča gledat ćemo u sklopu finala turnira i sva četiri bit će dostupna putem YouTubea (24 sata). Nakon toga će uslijediti ‘‘superborbe‘‘ u sklopu PPV dijela, a event predvode Matej Batinić i Mateusz Strzelczyk. Ivica Trušček borit će se protiv opasnog Marka Kisića, a u FNC-ov kavez vraćaju se i super uzbudljivi borci poput Leandra Gomesa i Luke Giorgadzea.

Gdje: SD Sutinska vrela, Zagreb, Hrvatska

Kad: Subota (5.11.) od 19:00h

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Matchroom Boxing: Dmitry Bivol vs. Gilberto Ramirez - za WBA titulu svjetskog prvaka u poluteškoj kategoriji

Neporaženi ruski boksač Dmitry Bivol (20-0) ovog vikenda branit će WBA (Super) titulu svjetskog prvaka u poluteškoj kategoriji. Nakon što je pobijedio Canela Alvareza u petom mjesecu, čeka ga novi Meksikanac. Gilberto ‘‘Zurdo‘‘ Ramirez (44-0) neporažen je u 44 profesionalna nastupa, ali Bivol je uvjerljivo najteži ispit u njegovoj dosadašnjoj karijeri. Jessica McCaskill na istom eventu branit će titulu neprikosnovene svjetske prvakinje u super-lakoj kategoriji, a protivnica će joj biti Chantelle Cameron.

Gdje: Etihad Arena, Abu Dhabi

Kad: U subotu (5.11.). ‘‘Main card‘‘ starta od 18:30h, a Bivol i Ramirez u ringu bi se trebali naći oko 22:15h.

Raspored borbi: pogledajte OVDJE

Glory Rivals 3: Ibrahim El Bouni vs. Muhammed Balli

Dva eventa ponajbolje svjetske kickboksačke organizacije gledat ćemo ovaj mjesec. Prvi po redu je Glory Rivals 3, a radi se o eventu koji Glory organizira u suradnji s Enfusionom. Ibrahim El Bouni i Muhammed Balli predvode event koji nije popunjen naročito zvučnim imenima. U sunaslovnoj borbi večeri obračunat će se Robin Ćirić i Jay Overmeer. Ipak, svi čekamo Glory 82 (19.11.) i novi nastup Antonija Plazibata.

Gdje: Sporthallen Zuid, Amsterdam, Nizozemska

Kad: Subota (5.11.) od 21:30h

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Linker
26. travanj 2024 23:14