UFC

BORILAČKI TJEDAN: Makhachev i Volkanovski bore se za najboljeg borca u UFC-u, gledat ćemo i Glory

UFC 284 - poster

 Ufc
Boksački fanovi ostat će zakinuti ovaj tjedan jer većih uzbuđenja neće biti

Boksačka uzbuđenja nastavljaju se i ovaj tjedan, a čeka nas druga ovogodišnja UFC-ova PPV priredba. UFC 284 u Australiji nudi nam pravi spektakl u glavnoj borbi večeri, a ponajbolja kickboksačka organizacija također sprema vrlo zanimljiv event. Jedan hrvatski borac nastupit će na eventu velike europske organizacije.

UFC 284: Makhachev vs. Volkanovski

Započnimo s onim što će privući najveći interes. Alexander Volkanovski i Islam Makhachev predvodit će UFC 284 event, a radi se o dvoboju prvorangiranog (Volkanovski) i drugorangiranog (Makhachev) borca na UFC-ovoj ‘‘P4P‘‘ ljestvici. Može se dakle reći da nas čeka obračun dvojice trenutno najboljih boraca na cijelom rosteru. Sunaslovna borba večeri nudi obračun za privremenog prvaka u perolakoj kategoriji, a borit će se Josh Emmett i Yair Rodriguez. Ostatak programa pomalo je razočaravajuć za ovako velik event, ali neki mečevi kao što je onaj između Jacka Della Maddalene i Randyja Browna sigurno su vrijedni pažnje.

Gdje: Perth, Australija

Kad: u noći sa subote (11.2.) na nedjelju (12.2.). Program započinje u ponoć, a ‘‘main card‘‘ starta od 4:00h ujutro.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Oktagon 39: Jungwirth vs. Neves

Češko-slovačka organizacija konstantno raste i promiče se ka statusu najbolje europske MMA organizacije. Ovog tjedna dolaze u München. Domaća zvijezda Christian Jungwirth predvodi event borbom protiv Denilsona Nevesa. Losene Keita kao prvak lake kategorije ovaj put će nastupiti u perolakoj kategoriji, a borit će se protiv Šveđanina Samuela Barka. Nas će ipak najviše zanimati novi meč Vlade Šikića (12-1-1) kojeg čeka borba protiv Ronalda Paradeisera (15-8-0).

Gdje: Audi Dome, München, Njemačka

Kad: U subotu (11.2.) s početkom od 18:00h.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Glory 83: Maslobojev vs. Abena

Osim Oktagona, u Njemačkoj će se ovog vikenda održati i vrlo zanimljiv kickboksački event. Glory dolazi u Essen, a priredbu predvode Sergej Maslobojev i Donegi Abena obračunom za titulu u poluteškoj kategoriji. Maslobojev će tražiti prvu obranu pojasa, a s Abenom se već borio u 10. mjesecu 2021. godine i slavio je podijeljenom sudačkom odlukom. Donovan Wisse branit će pojas u srednjoj kategoriji, a protivnik će mu biti Cesar Almeida.

Gdje: Grugahalle, Essen, Njemačka

Kad: U subotu (11.2.) od 18:30h. ‘‘Main card‘‘ starta od 20:00h.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Linker
26. travanj 2024 06:32