UFC

BORILAČKI TJEDAN: Prva Hrvatica u UFC-u debitira ovaj vikend, Strickland i Abus Magomedov predvode event

UFC on ESPN 48 - poster

 Ufc
Čeka nas vikend koji ne nudi mnoštvo uzbuđenja, ali neke evente ipak vrijedi izdvojiti

Sedmi mjesec 2023. godine započeti će vikendom, a vikend uvijek donosi određena borilačka uzbuđenja. Istina da nećemo imati puno toga za gledati tijekom vikenda koji slijedi, ali MMA fanovi i boksački fanovi neće u potpunosti ostati uskraćeni za uzbuđenja.

UFC on ESPN 48: Strickland vs. Magomedov

Čak pet UFC-ovih evenata čeka nas tijekom sedmog mjeseca, a prvi je na rasporedu ovaj vikend. Sean Strickland kao sedmorangirani izazivač UFC-ove srednje kategorije branit će svoje mjesto u poretku protiv nerangiranog Abusa Magomedova, člana UFD Gyma. Damir Ismagulov vraća se iz mirovine i borit će se protiv Granta Dawsona u sunaslovnoj borbi večeri, a taj meč nikako ne želite propustiti.

Puno pažnje privući će i druga borba na preliminarnom dijelu eventa. Ivana Širić Petrović odradit će svoj debi pod okriljem UFC-a, a prvu Hrvaticu u povijesti UFC-a čeka meč protiv Brazilke Luane Caroline.

Gdje: UFC Apex, Las Vegas, USA

Kada: u noći sa subote (1.7.) na nedjelju (2.7.). Event starta u subotu od 22:00h, a ‘‘main card‘‘ počinje u nedjelju od 1:00h ujutro. Meč Ivane Širić očekujte oko 22:30h.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Top Rank Boxing: Jared Anderson vs. Charles Martin

Odličan boksački meč u teškoj kategoriji održati će se ovog vikenda u Ohiju. Jared Anderson (14-0) kao jedan od najvećih teškaških potencijala bit će na teškom ispitu protiv bivšeg IBF-ovog svjetskog prvaka Charlesa Martina (29-3-1). Anderson je prvotno trebao boksati protiv Zhana Kossobutskog (19-0), ali Kossobutskiy je otkazao nastup zbog problema s vizom.

Osim meča između Andersona i Martina, jako zanimljiv trebao bi biti još jedan teškaški obračun na istom tom eventu. Arslanbek Makhmudov (16-0) boksati će protiv također neporaženog Raphaela Akpejiorija (15-0). Makhmudov na Boxrecovoj ljestvici zauzima 18. mjesto u poretku svjetskih teškaša, dok je Akpeijori na 77. mjestu.

Gdje: Huntington Center, Toledo, Ohio, USA

Kad: U noći sa subote (1.7.) na nedjelju (2.7.). Glavni dio priredbe starta u nedjelju od 3:00h ujutro, a Martin i Anderson u ringu bi se trebali naći oko 5:00h ujutro.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Linker
24. travanj 2024 17:22