UFC

BORILAČKI TJEDAN: Ribas i Namajunas predvode UFC-ov event, Bellator stiže u Europu!

UFC on ESPN 53 - poster

 Ufc
Tri interesantna MMA eventa pratit ćemo ovaj vikend

Prva polovica trećeg mjeseca nudila nam je mnoštvo spektakularnih borilačkih evenata, ali nastavak mjeseca daje ipak nešto drukčiju priču. Priredbe nisu pretjerano atraktivne, ali pravi fanovi sve pomno prate. U nastavku teksta saznajte što nas čeka ovaj vikend.

Teško i najveće MMA organizacije na svijetu mogu nuditi visokokvalitetne evente iz tjedna u tjedan, pa se tako i UFC-u dogodi nešto lošiji ‘‘fight card‘‘ poput ovog koji nas čeka tijekom vikenda.

UFC on ESPN 53: Ribas vs. Namajunas

Amanda Ribas i Rose Namajunas predvodit će program UFC on ESPN 53 eventa, dok ostatak eventa ne nudi nikakva pretjerano poznata imena. Justin Tafa i Karl Williams čine ‘‘co-main event‘‘, a čekaju nas novi nastupi Edmena Shahbazyana, Camerona Saaimana, Payton Talbotta, Billyja Quarantilla i povratnika u UFC, Youssefa Zalala.

Sve u svemu, na papiru poprilično loše, ali to ne znači nužno da ćemo gledati loše mečeve.

Gdje: UFC Apex, Las Vegas

Kad: u noći sa subote (23.3.) na nedjelju (24.3.). Event počinje točno u ponoć, a ‘‘main card‘‘ startati će u nedjelju od 3:00h ujutro.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Bellator 302: Anderson vs. Moore

Bellator ovaj tjedan dolazi u Europu, a priredbu će predvoditi Corey Anderson i Karl Moore borbom za upražnjeni tron u poluteškoj kategoriji. Vadim Nemkov odrekao se pojasa nakon prelaska u tešku kategoriju, a Karl Moore pred domaćom publiku u Belfastu pokušat će iznenaditi iskusnog Andersona i doći do pojasa. Corey također ima veliki motiv, jer ovo mu je sjajna prilika da konačno dođe do pojasa u velikoj organizaicji.

Patricio ‘‘Pitbull‘‘ Freire branit će pojas u perolakoj kategoriji, a Jeremy Kennedy njegov je izazivač. Meč između Fabiana Edwardsa i Aarona Jefferyja u srednjoj kategoriji mogao bi ponuditi ‘‘vatromet‘‘, a gledat ćemo i novi nastup Jamesa Gallaghera kojeg će na suprotnoj strani kaveza čekati Leandro Higo.

Gdje: Belfast, Sjeverna Irska

Kad: u petak (22.3.) s početkom u 18:00 sati.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

OKTAGON 55: Jungwirth vs. Pukač

Ponajbolja europska MMA organizacija ovaj vikend ponovno gostuje u Njemačkoj. Domaća uzdanica Christian Jungwirth predvodit će priredbu borbom protiv Slovaka Roberta Pukača, a meč je ugovoren u velter kategoriji.

Jeremy Kimball, bivši UFC-ov i FFC-ov borac nastupit će u sunaslovnoj borbi večeri, a njemački MMA veteran Alexander Poppeck bit će njegov protivnik.

Mate Kertesz, Nikals Stolze, Ruben Wolf itd. neka su od poznatijih imena na ovom ‘‘fight cardu‘‘.

Gdje: Stuttgart, Njemačka

Kad: u subotu (23.3.) od 18:00h

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Linker
27. travanj 2024 10:16