UFC

BORILAČKI TJEDAN: Santos i Ankalaev jamče vatromet, ONE Championship nudi sjajan event

UFC Fight Night 203 - službeni poster

 Ufc
Pregršt MMA uzbuđenja čeka nas ovaj tjedan, no boksački fanovi neće biti naročito zadovoljni

Iako UFC na prvi pogled ne nudi naročito jaku priredbu, program je zapravo vrlo dobar. Što se ostalih promocija tiče, event One Championship promocije nešto je što ne smijete propustiti, a Khabibova promocija također nastavlja s priredbama na američkom tlu.

UFC Fight Night 203 - Thiago Santos vs. Magomed Ankalaev

Borba petog (Santos) i šestog (Ankalaev) izazivača poluteške kategorije predvodi ovotjednu UFC priredbu. Obojica prefeiraju borbu u stojci, ubitačni su udarači i čeka nas sjajan meč. Marlon Moraes i Song Yadong bore se u sunaslovnoj borbi večeri, a borci poput Alexa Pereire (vs. Bruno Silva), Drewa Dobera i Terrancea McKinneyja, čine ovaj event izrazito uzbudljivim.

Gdje: UFC Apex, Las Vegas

Kad: Subota 12. ožujka na nedjelju 13. ožujka. Preliminarni dio započinje u 22:00h, dok ''main card'' starta jedan sat iza ponoći.

Popis borbi: Pogledajte OVDJE

One Championship: Lights Out

Strašnu priredbu priredila je najjača azijska borilačka promocija. Dvije borbe za pojas gledat ćemo u sklopu MMA programa. Thanh Le branit će titulu u perolakoj, a protivnik će mu biti Garry Tonon. Bantam kategorija trebala bi također ponuditi spektakl jer Bibiano Fernandes pojas brani protiv Johna Linekera. Vrijedi izdvojiti i povratak Ismaela Londta koji će nastupiti prvi put od prosinca 2019. godine. Protivnik sjajnom surinamskom kickboksaču bit će Iranac Iraj Azizpour

Gdje: Singapore Indoor Stadium, Singapur

Kad: Petak 11. ožujka, 12:00h

Popis borbi: Pogledajte OVDJE

Eagle FC 46: Lee vs. Sanchez

Nakon relativno uspješnog debija u siječnju, promocija Khabiba Nurmagomedova nastavlja s priredbama na američkom tlu. Donedavni UFC-ovci Kevin Lee i Diego Sanchez predvodit će event u novoosnovanoj kategoriji do 165 ''pounda''. Rizvan Kuniev branit će pojas teške kategorije protiv Anthonyja Hamiltona.

Gdje: FLXcast Arena, Miami, USA

Kad: Petak 11. ožujka na subotu 12. ožujka. Priredba započinje točno u ponoć.

Popis borbi: Pogledajte OVDJE

Bellator 276: Borics vs. Burnell

Bellator također donosi određene zanimljivosti ovaj tjedan. Mads Burnell i Adam Borics obračunat će se u perolakoj kategoriji, a spomenuti borci trenutno dijele drugo mjesto u poretku izazivača Bellatorove perolake kategorije. Phil Davis i Julius Anglickas borit će se u sunaslovnoj borbi večeri.

Gdje: Family Arena, St. Louis, Missouri

Kad: Subota 12. ožujka, 00:00h

Popis borbi: Pogledajte OVDJE

Ares FC 4: Kruschewsky vs. Lapilus

Francuska MMA promocija koju vodi Fernand Lopez, održat će drugu ovogodišnju priredbu. Kaynan Kruschewsky i Damien Lapilus predvode event, no ono što zanima MMA fanove iz naše regije, jeste meč Nikole Joksovića (7-0-0). Talentirani srpski borac obračunat će se s Francuzom Karimom Rabelom (6-3-0).

Gdje: Pariz, Francuska

Kad: Četvrtak 10. ožujka, 18:00h

Popis borbi: pogledajte OVDJE

DAZN: Leigh Wood vs. Michael Conlan - za WBA (Regular) titulu u perolakoj kategoriji

Boks ne nudi naročita uzbuđenja ovaj vikend, no imat ćemo prilike gledat zanimljiv obračun za WBA (Regular) titulu u perolakoj kategoriji. Michael Conlan (16-0-0), popularni Irac kojeg pamtimo po srednjem prstu s Olimpijskih igara 2016. godine, pokušat će preoteti spomenuti pojas engleskom boksaču Leighu Woodu (25-2-0)

Gdje: Motorpoint Arena, Nottingham, Engleska

Kad: Subota 12. ožujka. Priredba započinje u 20:00h, dok bi Conlan i Wood u ring trebali ući oko 23:00h, ovisno o trajanju uvodnih borbi na programu.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Linker
20. travanj 2024 00:44