UFC

BORILAČKI TJEDAN: UFC 295 donosi dvije borbe za pojas, na KSW-u nastupa jedan regionalni predstavnik

UFC 295

 Ufc
Iako smo trebali gledati Miočića i Jonesa, morat ćemo se zadovoljiti s ovime što se trenutno nudi

Ovoga smo tjedna trebali gledati veliki povratak Stipe Miočića i veliki meč protiv Jona Jonesa. Međutim, Jones se ozlijedio te je meč za sada odgođen, iako točan novi datum nećemo toliko brzo dobiti.

S obzirom da je taj meč propao, UFC je odlučio borbu za upražnjenu titulu u poluteškoj kategoriji između Jiria Prochazke i Alexa Pereire postaviti kao glavnu borbu večeri UFC 295 eventa, a teška kategorija će također dobiti privremenog prvaka. Što nas to sve očekuje nadolazećeg vikenda, pročitajte u nastavku!

UFC 295 – Prochazka vs. Pereira

Da, nažalost, Stipu Miočića nećemo gledati ovoga tjedna iako smo trebali. Jones je ozlijeđen, tako da će Pereira i Prochazka ukrstiti rukavice u meču za upražnjenu titulu poluteške kategorije. Jamhal Hill se ozlijedio te je napustio pojas, a od teške se ozljede upravo oporavio i Prochazka koji će ponovno željeti zasjesti na UFC-ov tron. Alex Pereira će pokušati osvojiti titulu i u poluteškoj kategoriji, a ovo će mu u istoj biti drugi nastup. Sergei Pavlovich i Tom Aspinall borit će se za privremeni pojas u teškoj kategoriji, te iako ništa ne može zamijeniti Miočića i Jonesa, ipak se veselimo ovom teškaškom obračunu.

GDJE: Madison Square Garden, New York

KAD: U noći sa subote (11.11.) na nedjelju (12.11.) u 00:00. Preliminarni dio starta od 2:00, dok je ‘‘main card‘‘ na rasporedu od 4:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

KSW 88 – Rutkowski vs. Kaczmarczyk

Ovoga vikenda KSW donosi jednu dosta zanimljivu priredbu, a ono što će regionalnim fanovima biti najzanimljivije jest novi nastup Nemanje ‘‘Kobe‘‘ Nikolića. Inače, na priredbi je trebao nastupiti i Andi Vrtačić, no jučer su iz KSW-a na društvenim mrežama objavili da se iz borbe protiv Krystiana Bielskog povukao zbog ozljede. Što se tiče ‘‘Kobe‘‘ Nikolića, protivnik će mu biti Albert Odzimkowski. ‘‘Koba‘‘ je poražen u debiju u sedmom mjesecu ove godine od Bartosza Leska, a ovog će puta pokušati doći do prve pobjede u KSW-u. Šteta za Vrtačića, a nadamo se da će ostatak priredbe biti uzbudljiv.

GDJE: RCS Hall, Radom, Poljska

KAD: U subotu, 11.11. u 19:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
30. travanj 2024 04:22