UFC

BORILAČKI TJEDAN: UFC nudi još jedan sjajan event, Joksović i Šehić nastupaju na Aresu

UFC on ABC 4 - službeni poster

 Ufc
MMA fanovi uživat će u pregršt odličnih evenata ovaj tjedan, a termini održavanja također su vrhunski

Nakon uzbudljivog prvog vikenda u petom mjesecu, borilačkih uzbuđenja neće nedostajati niti u vikendu koji je pred nama. UFC nudi vrlo zanimljiv event, a KSW i Bellator također će uveseljavati fanove tijekom vikenda koji slijedi.

UFC on ABC 4: Rozenstruik vs. Almeida

Ovotjedni UFC-ov event nije iz skupine ‘‘PPV‘‘ evenata, ali čeka nas jako dobar ‘‘fight card‘‘. Jairzinho Rozenstruik i Jailton Almeida predvode priredbu obračunom u teškoj kategoriji, a na eventu je još nekolicina fantastičnih mečeva. Anthony Smith borit će se protiv Johnnyja Walkera, Ian Garry tražit će nastavak pobjedničkog niza protiv Daniela Rodrigueza, a čekaju nas i novi nastupi Matta Browna (vs. Court McGee), Carlosa Ulberga (vs. Ihor Potieria) i Alexa Morona (vs. Tim Means). Znate što je najbolje od svega? Termin u kojem se event održava!

Gdje: Spectrum Center, Charlotte, SAD

Kad: U subotu (13.5.). Preliminarni dio priredbe starta od 17:30h, a ‘‘main card‘‘ započinje u 21:00h.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

KSW 82: Hooi vs. Grzebyk

Najbolja poljska MMA organizacija nastavlja sa svojim rasporedom kojim nam omoguće jedan event mjesečno. ‘‘Fight card‘‘ je daleko od spektakularnog ovaj put, ali to ne znači da će borbe biti loše.

Brian Hooi i Andrzej Grzebyk predvode event obračunom u velter kategoriji, a poznata KSW-ova imena poput Sebastiana Przybysza, Anite Bekus, Macieja Kazieczka, Rafala Kijanczuka i Bohdana Gdnidka odradit će nove nastupe.

Gdje: ATM Studio, Varšava, Poljska

Kad: U subotu (13.5.) od 19:00h.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

BELLATOR 296: Mousasi vs. Edwards

KSW 82 možda ne izgleda naročito dobro, ali Bellator ovotjedni event jako je zanimljiv. Gegard Mousasi i Fabian Edwards predvode program, a u sunaslovnoj borbi večeri obračunat će se Brent Primus i Mansour Barnaoui. Radi se o borbi u sklopu Bellatorovog Grand Prixa u lakoj kategoriji.

Douglas Lima borit će se protiv Costella Van Steenisa, a nastupit će i poznata imena poput Bretta Johnsa, Olivera Enkama, Chrisa Gonzaleza i Denis Kielhotz.

Gdje: Accor Arena, Pariz, Francuska

Kad: U petak (12.5.). ‘‘Main card‘‘ starta od 22:00h, a glavnu borbu večeri možete očekivati iza ponoći.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Ares FC 15: Joksović vs. Del Guerra | Šehić vs. Soldatkin

Neće samo Bellator održati event ovaj tjedan u Parizu. Francuska MMA organizacija Ares FC također sprema event i to vrlo zanimljiv za fanove iz naše regije. Srpski velteraš Nikola Joksović (10-1-0) po treći put u karijeri nastupit će u Aresu, a protivnik će mu biti Vincent del Guerra (29-20-1).

Osim Joksovića, na eventu će nastupiti i bosanskohercegovački teškaš Benjamin Šehić (5-2-0). Šehića čeka težak posao protiv njemačkog borca ruskih korijena, Alexandera Soldatkina (13-3-0).

Priredbu predvode Demarte Pena (13-1-0) i Mehdi Saad (5-1-0) obračunom za titulu u bantam kategoriji.

Gdje: Dome de Paris, Francuska

Kad: u četvrtak (11.5.) od 19:00h. Šehićev meč četvrti je po redu, a Joksović i Del Guerra nastupit će u šestoj borbi večeri.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Linker
16. svibanj 2024 23:24