UFC

BORILAČKI TJEDAN: Vera i Sandhagen jamče spektakl, čekaju nas i dva sjajna boksačka meča

Marlon Vera (lijevo) i Cory Sandhagen (desno) - službeni poster

 Ufc
Pred nama je još jedan tjedan bogat borilačkim uzbuđenjima

Nakon fantastičnog UFC 286 eventa i brojnih uzbuđenja koja smo pratili proteklog vikenda, vrijeme je za novi tjedan. UFC ovaj put nudi nešto slabiji event, ali fanovi boksa moći će uživati u nekoliko vrhunskih boksačkih mečeva.

UFC on ESPN 43: Vera vs. Sandhagen

UFC-ov ovotjedni eventu San Antoniju ne izgleda naročito uzbudljivo, ali glavna borba večeri dovoljno je uzbudljiva da ne zamjerimo na ostatku ‘‘fight carda‘‘. ‘‘Chito‘‘ Vera i Cory Sandhagen spadaju među najuzbudljivije borce na cijelom UFC-ovom rosteru, a pobjednik ovog meča postat će ozbiljan konkurent za sljedećeg izazivača u bantam kategoriji. Osim Vere i Sandhagena, čekaju nas novi nastupi Holly Holm, Manela Kapea, Chidija Njokuanija itd.

Gdje: San Antonio, Texas, SAD

Kad: U subotu (25.3.) od 21:00h. ‘‘Main card‘‘ starta od ponoći.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Cage Warriors 151: Unplugged

Event ponajveće europske MMA organizacije predvodit će Mick Stanton i Will Currie borbom za pojas u srednjoj kategoriji. Tron je ostao upražnjen nakon što je Christian Leroy Duncan prešao u UFC. Ipak, to nije ono zbog čega izdvajamo ovaj event. Naime, hrvatski borac Stipe Brčić (11-3-0) ovaj tjedan će upisati svoj treći nastup pod okriljem Cage Warriorsa, a u meču protiv Jhonate Silve (7-1-0) tražit će svoju drugu pobjedu u Cage Warriorsima.

Gdje: BT Sports Studio, London, Engleska

Kad: U petak (24.3.) od 18:00h. ‘‘Main card‘‘ u sklopu kojeg nastupa Stipe Brčić počinje od 21:00h.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

ONE Fight Night 8: Rodtang vs. Superlek

Vrlo zanimljiv event priprema nam najveća azijska borilačka organizacija. Rodtang Jitmuangnon kao ponajveća zvijezda organizacije borit će se za kickboks titulu prvaka u muha kategoriji. Superlek Kiatmookao bit će njegov protivnik. Allycia Rodrigues branit će svoj Muay Thai pojas prvakinje u atom kategoriji, a protivnica će joj biti Janet Todd, privremena prvakinja kategorije.

Gdje: Singapore Indoor Stadium, Kallang, Singapur

Kad: U noći s petka (24.3.) na subotu (25.3.). Event starta od 1:00h ujutro.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

TGB Promotions: Benavidez vs. Plant

Dvojica ponajboljih boksača na svijetu u supersrednjoj kategoriji (-168 lbs) odmjerit će snage ovog vikenda u Las Vegasu. David Benavidez (26-0) branit će titulu WBC-ovog privremenog prvaka, a čeka ga jako težak posao protiv sjajnog Caleba Planta (21-1-0), bivšeg IBF-ovog svjetskog prvaka.

Gdje: MGM Grand Arena, Las Vegas, SAD

Kad: U noći sa subote (25.3.) na nedjelju (26.3.). Benavidez i Plant u ringu bi se trebali naći u nedjelju iza 5:00h ujutro.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Boxxer: Okolie vs. Light

Neporaženi Britanac Lawrence Okolie (18-0) branit će WBO titulu svjetskog prvaka u kruzer kategoriji, a protivnik će mu biti neporaženi Novozelanđanin David Light (20-0). Okolie je dio priprema odradio sparirajući i s našim Alenom Babićem, a bit će zanimljivo vidjeti tko će od dvojice boksača pretrpiti prvi poraz karijeri.

Gdje: Manchester Arena, Manchester, Engleska

Kad: U subotu (25.3.). Okolie i Light u ringu bi se trebali naći oko 23:00h.

Popis borbi: pogledajte OVDJE

Linker
15. travanj 2024 02:22