UFC

Brian Ortega priznao da će mu borba protiv Lopesa biti čudna: ‘Nisam navikao da mi netko prijeti u parteru‘

Brian Ortega 

 Louis Grasse/PxImages/Newscom/Profimedia
Diego Lopes će preko Ortege pokušati doći do najvećih stvari u perolakoj kategoriji, iako ovo definitivno neće biti lagan meč za niti jednog borca

Obično je Brian Ortega borac čijeg se partera svi pribojavaju prije borbe s njim, međutim, situacija je nešto drugačija ovoga puta. Ove subote Ortega se bori protiv Diega Lopesa na UFC 303 priredbi, odnosno, borca koji je itekako sposoban i njega ugroziti u tom segmentu borbe.

Nije stoga Ortegi svejedno što mora u kavez s Lopesom, a jučer je u razgovoru za MMA Junkie rekao kako on nije navikao na ovakvu situaciju. Odnosno, rekao je da on obično nije borac koji mora biti posebno oprezan kada su nečije vještine u parteru u pitanju, a s Lopesom to nije slučaj:

‘‘Na kraju dana, ovo je borba. Ovo nije grappling meč. Da se radi o nekom turniru, mogli bismo vidjeti tko ima bolji jiu-jitsu. Sada možda možemo vidjeti tko bolje može iskoristiti jiu-jitsu vještine u MMA borbi, ali to je nešto totalno drugo. No, na ne želim ići toliko daleko kao on i reći da ćemo vidjeti čiji je jiu-jitsu bolji‘‘, započeo je Ortega, pa nastavio:

‘‘Obojica smo ubojiti i opasni, obojica dolje možemo završiti jedan drugoga. To apsolutno nije nešto na što sam ja do sada navikao. Sada mi dolaze misli, čovječe, ovaj tip ima mogućnost završiti me. Što se događa?‘‘

Diego Lopes će preko Ortege pokušati doći do najvećih stvari u perolakoj kategoriji, iako ovo definitivno neće biti lagan meč za niti jednog borca. Ortega će svakako u ovom meču iskusiti i prijetnju u parteru, što do sada i nije toliko bio slučaj kroz njegovu karijeru.

Linker
26. lipanj 2024 23:06