UFC

Bryan Barberena prozvao Diaza: ‘Borit ću se protiv tebe u bilo kojoj kategoriji, od veltera do teške‘

Diaz i Barberena

 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Smatra kako će Diaz ‘opet pronaći izliku‘

Borac velter kategorije i veteran Bryan Barberena je trenutno posljednji borac koji je prozvao popularnog Natea Diaza i ponudio mu da upravo on bude njegova posljednja borba pod UFC-ovim ugovorom.

Barberena je posljednji put nastupao na UFC 276 priredbi kada je u drugoj rundi tehničkim nokautom pobijedio legendu Robbiea Lawlera. Bila je to njegova prva borba pod novim ugovorom kojeg je nedavno potpisao, a trenutno je u nizu od tri pobjede. To bi moglo značiti da ga samo jedna pobjeda dijeli od statusa rangiranog borca nakon uspjeha koje je nedavno ostvario.

U posljednjih nekoliko tjedana svjedočimo pravoj sapunici između Natea Diaza i UFC-a, gdje Nate tvrdi da ga UFC drži kao ‘taoca‘ i ne želi mu dati borbu ali ga isto tako ne želi ni otpustiti, dok s druge strane UFC tvrdi kako to nije istina i kako mu stalno nude borbe.

Bryan Barberena je ovdje odlučio okušati svoju sreću te je na Twitteru napisao: ‘‘Stalno čujem kako Nate Diaz gunđa da ne može dobiti borbu. Borit ću se s tobom u bilo kojoj kategoriji, od veltera do teške. Ali garantiram da ćeš izaći s nekom izlikom da ne dobiješ batine.‘‘

S obzirom da Diaz očito želi van iz MMA sporta jer je spominjao i boks i BJJ turnire, ova borba bi mu sigurno bolje ‘sjela‘ nego ona protiv Khamzata Chimaeva. Diaz se oko Barberene još uvijek nije oglasio, a i fanovi bi vjerojatno više voljeli to gledati.

Linker
26. travanj 2024 07:46