UFC

Jake Paul podržao Natea Diaza: ‘White ga degradira pred medijima, a u privatnosti kleči pred njim‘

Jake Paul

 Rich Graessle/Icon Sportswire/Profimedia
YouTuber je jedva dočekao novu priliku za kritizirati UFC-ova predsjednika

Puno se proteklih dana pričalo o situaciji Natea Diaza koji smatra da ga UFC ‘‘drži taocem‘‘ tako što mu ne žele ugovoriti posljednji meč prema postojećem ugovoru. Diaz ne želi potpisati novi ugovor i nada se što prije napustiti organizaciju, ali UFC konstantno odugovlači s ugovaranjem njegova meča.

UFC-ov predsjednik Dana White oglasio se proteklog vikenda nakon UFC on ABC 3 priredbe i dao je svoj osvrt na tu situaciju. White je istaknuo kako su dužni svakom borcu ponuditi tri meča godišnje te da nije moguće držati nekog taocem. Nate Diaz se ubrzo oglasio s tvrdnjom kako mu UFC nije ponudio niti jedan meč u posljednjih devet mjeseci.

Dakle, radi se o pravoj zavrzlami u kojoj su dvije totalno suprotstavljene strane priče, a na vama je da odlučite kome ćete vjerovati. Ako se pita Jakea Paula, onda je jasno kako YouTuber ništa ne vjeruje Whiteu i stoga je javno stao na stranu Natea Diaza.

‘‘Dana ‘govno‘ White degradira Natea Diaza pred medijskim predstavnicima, a onda u privatnosti kleči pred njim i moli ga da ostane kako bi mogli pokušati oživjeti Conora McGregora. Klekni i moli, ti starče.‘‘, poručio je Paul putem Twittera.

Nije tajna kako Jake Paul ne podnosi ništa što White radi po pitanju vođenja promocije i iskorištava svaku priliku da ga javno kritizira. Često su te kritike opravdane, jer White i u oovm pitanju uopće ne zvuči uvjerljivo.

Nebrojeni su borci koje je Diaz prozivao proteklih mjeseci, a gotovo svaki od njih verbalno je pristao na taj meč. Dustin Poirier više puta isticao je kako želi tu borbu, a Diaz je također bio zainteresiran. Jednostavno je nemoguće povjerovati Whiteu da su uistinu pokušali ugovoriti taj meč, jer gotovo sigurno da bi dosad već gledali u tom slučaju.

Linker
06. svibanj 2024 13:42