UFC

Bryce Mitchell i Movsar Evloev ponovno pokušavaju ugovoriti meč, predložen je i datum?

Movsar Evloev

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
Trebali su se boriti već dva puta, no to je propalo

Nakon što su se trebali boriti dva puta te je to propalo, možda će biti treća sreća za Movsara Evloeva i Brycea Mitchella. Evloev i Mitchell bili su rezervirani za borbu u dva navrata, no svaki je borac po jednom morao otkazati meč. Njihov najnoviji pokušaj ugovaranja borbe na UFC-u 288 poništen je kada je Mitchell bio prisiljen povući se zbog ozljede leđa i zamijenio ga je Diego Lopes pet dana prije eventa. Evloev je ostao neporažen svladavši Lopesa, ali se meksički borac pokazao kao više nego dostojan protivnik.

Unatoč tomu što su dvije borbe zakazane s Mitchellom (15-1, 6-1 UFC) propale, Evloev (17-0, 7-0 UFC) je i dalje zainteresiran da se borba održi. Na Twitteru je uputio izazov "Thug Nastyju".

"Pa kada ćeš biti spreman za borbu? Čuo sam da si rekao da neće dugo trajati, inače samo javno priznaj da ne želiš imati ništa sa mnom.”

Mitchell je odgovorio videom na Instagramu, predlažući da se bori na UFC Fight Nightu 5. kolovoza (osmi mjesec) u Nashvilleu.

“Hej Movsar, čujem da se još uvijek želiš boriti sa mnom. To je dobro jer tražim nekoga za borbu. Što kažeš na 5. kolovoza u Nashvilleu? Do tada, ja imam veću ribu za "ispržiti" od tebe, prijatelju.”

Mitchell se nije borio od poraza submissionom od Ilie Topurije prošlog prosinca (12. mjesec) na UFC-u 282, što je njegov prvi poraz u karijeri. Prije toga, Mitchell je imao 6-0 u oktogonu – uključujući dominantnu pobjedu nad Edsonom Barbozom.

Linker
18. travanj 2024 00:51