UFC

Bryce Mitchell razmišlja o mirovini nakon prvog poraza: ‘Ne vrijedi ići dalje, u tolikoj sam boli‘

Bryce Mitchell

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Ilia Topuria ga je ranije ovog mjeseca završio na UFC 282 priredbi, a prije toga je imao šest uzastopnih pobjeda

Težak poraz doživio je Bryce Mitchell prije desetak dana, a ujedno mu je to bio prvi poraz u profesionalnoj karijeri. Izgubio je Mitchell i 2018. u polufinalu ‘‘The Ultimate Fightera‘‘ no ti mečevi se ne računaju kao profesionalni, ali prvi profesionalni doživio je na UFC 282 priredbi.

Ilia Topuria ga je, blago rečeno, prebio. Nakon teških batina u prvoj rundi Topuria ga je ‘‘submissionom‘‘ završio u drugoj rundi, a u cijeloj je borbi uistinu izgledao bespomoćno te je Topuria pokazao o kako se strašnom borcu radi.

Nakon teškog poraza Mitchell je otkrio da razmišlja o mirovini, a trenerima je u svlačionici čak rekao kako se više neće boriti.

‘‘Jednostavno osjećam žaljenje. Jednostavno znam da mogu puno bolje, u tolikoj sam boli da mislim da ne vrijedi ići dalje. Želim prestati s MMA-om i svaku česticu fokusa kojeg sam imao na MMA želim prebaciti na nešto drugo. Sve je tako trebalo biti i jednostavno ću nastaviti sa svojim životom i uzet ću svu energiju potrošenu na MMA i usmjeriti na nešto drugo, vjerujem da ću biti ekstremno uspješan.‘‘, rekao je Mitchell.

Mitchell sigurno ima još dosta toga za ponuditi fanovima tako da se nadamo da se neće umiroviti nakon prvog poraza. Treba uzeti u obzir da je izgubio od uistinu vrhunskog borca kojeg mnogi već sad svrstavaju u sam vrh perolake kategorije, tako da će jednostavno morati poraditi na sebi.

Inače, Bryce je u UFC-u od 2018. godine i prije ovog poraza skupio je šest pobjeda zaredom, a najznačajnija je ona protiv Edsona Barboze.

Linker
04. svibanj 2024 20:22