UFC

Cain Velasquez oglasio se prvi put nakon privođenja! ‘Priča je kompleksna...‘

Cain Velasquez

 Ethan Miller/Getty images/Profimedia
39-godišnji MMA borac prolazi kroz najteže trenutke svog života

Više od mjesec dana prošlo je od uhićenja Caina Velasqueza. Bivši UFC-ov prvak teške kategorije i po mnogima jedan od najboljih MMA teškaša ikad, iza rešetaka je zbog pokušaja ubojstva.

Velasquez je početkom trećeg mjeseca pucao iz vatrenog oružja prema vozilu u kojem se nalazio Harry Goularte, osoba osumnjičena za višestruko zlostavljanje maloljetnika koji je Velasquezu u krvnom srodstvu. Cain je ustrijelio krivu osobu i našao se pred golemim pravnim problemima.

Puno je nepoznanica oko cijelog slučaja, a mnoge je iznenadilo što je inače mirni i neproblematični Velasquez odlučio uzeti pravdu u svoje ruke na taj način. Sada se Cain napokon oglasio, ali radi se uglavnom o podršci kojom je zahvalio svima koji su zauzeli njegovu stranu.

''Svima koji ste iskazali podršku, moja obitelj i ja nikad neću moći dovoljno zahvaliti. Od srca i iz dubine naših duša, zahvalni smo na vašoj ljubavi. Vaše nesebične geste i lijepe riječi, dale su mi snagu u najtežim vremenima. Priča je kompleksna i polako se razjašnjava u ovom trenutku. Istinskim žrtvama slučaja neka God da snage da istupe. Iako je najteže ponovno proći kroz bol koju se pretrpjeli, govoreći istinu, pravda će biti zadovoljena i vaše istinsko ozdravljenje može započeti. Nikad neću prestati pomagati i voljeti svoju zajednicu te sve vas. Hvala vam što me volite.

Velasquezu prijeti 20 godina zatvora, a puštanje na uvjetnu, uz plaćanje jamčevine, odbijeno je od strane sutkinje Shelyne Brown. Ona je smatrala kako je preopasno pustiti Velasqueza na slobodu i gledajući s pravne strane, teško joj je zamjeriti.

Svi s nestrpljenjem pratimo što će se dalje događati s ovim slučajem i željno iščekujemo saznati sve strane ove priče.

Linker
23. travanj 2024 06:13