UFC

Cain Velasquez uhićen i zadržan u pritvoru nakon sudjelovanja u pucnjavi

Cain Velasquez

 Ethan Miller/Getty images/Profimedia
Trenutno je poznato jako malo informacija o tome što se zapravo dogodilo

Umirovljeni bivši UFC-ov teškaški prvak, Cain Velasquez, nije osoba koja je do sada bila vezana uz problematično ponašanje pa je informacija o njegovom uhićenju sve iznenadila. Iako za sada nije poznato više informacija, izvori bliski policiji San Josea otkrili su kako je 39-godišnji Velasquez bio sudionik pucnjave u kojoj je jedna osoba ranjena. Zbog toga je priveden i zadržan u pritvoru, što se može vidjeti i u zapisima policijskog ureda Santa Clare, objavljenim na internetu.

Isti izvori otkrivaju kako je ozlijeđena osoba pogođena minimalno jednom, ali nije poznato na koji je način Velasquez bio uključen u incident koji se dogodio oko 40 kilometara od American Kickboxing Academy dvorane, čiji je dugogodišnji član te iz koje je došao do svih svojih uspjeha. Do pucnjave je došlo vani, odnosno blizu raskrižja dvije ceste te također nije navedeno koliko ljudi je zapravo u sve bilo uključeno.

Da su stvari ipak ozbiljne svjedoči podatak kako je Velasquez trenutno zadržan u pritvoru bez mogućnosti izlaska uz plaćanje jamčevine. Tako bi trebalo ostati dok se ne odradi primarni dio istrage, nakon čega bi i javnost trebala biti upoznata s više informacija o cijelom slučaju.

Velasquez je u borilačkoj mirovini već tri godine, odnosno od teškog poraza koji mu je nanio Francis Ngannou.

Linker
12. svibanj 2024 04:57