UFC

Cameron Saaiman objasnio zašto je prozvao Codyja Garbrandta: ‘Njegov sam fan, želim se boriti s njim!‘

Cameron Saaiman

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
To je izazov kojeg želi u ovom trenutku svoje karijere

Cameron Saaiman želi se boriti protiv Codyja Garbrandta jer je njegov obožavatelj. Saaiman (8-0, 3-0 UFC) je upisao pobjedu tehničkim nokautom u prvoj rundi protiv Terrencea Mitchella u njihovoj borbi u subotu na UFC-u 290 koji se održao u T-Mobile Areni. Prema Danielu Cormieru, koji je bio na dužnosti komentatora, Saaiman je zainteresiran za sljedeći susret s Garbrandtom.

Na pitanje o Garbrandtu (13-5, 8-5 UFC), Saaiman je objasnio da je bivši prvak samo izazov koji bi volio u ovom trenutku svoje karijere.

"To je samo iz poštovanja. Imam ogromno poštovanje prema njemu, a također sam nekoliko puta razgovarao s njim na UFC-u (Performance Institute). On je bivši prvak, netko u koga sam se ugledao. Dakle, razlog za borbu je jednostavan, želim testirati svoje vještine protiv nekih od najboljih na svijetu, a on je također gore na ljestvici. Pobjeda nad njim mogla bi stvarno učvrstiti moju tvrdnju da dođem na vrh kategorije.”

Garbrandt je trenutno zaokupljen borbom s Mariom Bautistom na UFC-u 292 19. kolovoza (osmi mjesec) u Bostonu. Ako ne Garbrandt, Saaiman samo želi nekoga tko će ga uzdići na ljestvici.

"Samo se želim boriti s nekim više rangiranim. Imam 3-0 u UFC-u. Borio sam se tri puta u posljednjih osam mjeseci. Zaslužujem nekoga višeg ranga i želim se početi penjati na ljestvici bantam kategorije. Borba protiv Christiana Rodrigueza nema smisla, on je vjerojatno negdje na 50. mjestu i pobijedio je tipa (Raul Rosas Jr.) za kojeg sam očekivao da će ga pobijediti. Stoga bih se volio boriti s nekim bolje rangiranim. Cody Garbrandt bori se protiv Maria Bautiste. Što god se dogodi u toj borbi, možda možemo odgoditi našu borbu za kasnije tijekom godine. Želio bih se boriti barem još jednom ove godine", zaključio je.

Linker
01. svibanj 2024 03:35