UFC

Čečenski vođa opovrgnuo navode o Khabibu: ‘Ne mogu ništa loše reći o njemu‘

Ramzan Kadyrov
 Screenshot (youtube, Vox)
Ramzan Kadyrov okreće ploču po pitanju odnosa njega i Khabiba Nurmagomedova

Prije otprilike mjesec dana, pojavile su se informacije kako je pukla ljubav između čečenskog vođe Ramzana Kadyrova te Dagestanca Khabiba Nurmagomedova.

''Khabib je odličan borac, ali on je UFC projekt'', rekao je Kadyrov između ostalog u svome prijenosu na Instagramu, a prijetnjom se oglasio i Khamzat Chimaev rekavši:

''Rastrgat ćemo ga ako bude potrebno.''

Detaljniji uvid u navodne izjave Kadyrova imali ste prilike čitati na našem portalu, a OVDJE se možete podsjetiti o čemu se točno radilo.

Vođa Čečena sada ipak smiruje tenzije te tvrdi kako su mediji napuhali priču u manjku materije o kojoj bi pisali. U svome posljednjem izlaganju putem osobnog Instagram profila izjavio je:

''Između nas (njega i Khabiba) nema problema. Da nisam pričao o Khabibu, imam osjećaj da bi većini predstavnika medija ponestalo stvari o kojima bi pisali te su morali čuti nešto upečatljivo od mene. Ne mogu reći ništa loše o Khabibu'', okreće ploču Kadyrov.

Dodao je Ramzan kako su Khabibovi rođaci članovi njegove ''Akhmat MMA fight club'' dvorane, a osvrnuo se i na navode vezane za njegovo omalovažavanje Khabibovih uspjeha i karijere:

''Khabib je ostvario svoje ciljeve i napustio sport. Sada pomaže mladim borcima i ima svoju promociju.''

Nije poznato što je točno navelo Kadyrova na ovoliku kontradikciju u razmaku od samo mjesec dana, no čini se kako je prihvatio činjenicu da Khabib neće nastupati u njegovoj promociji (ACA). Za očekivati je kako će i Khamzat Chimaev morati povući kočnicu u svojim prijetnjama usmjerenim ka ponajvećem borcu u povijesti MMA-ja.

Linker
26. travanj 2024 09:00