UFC

Khabib Nurmagomedov se pohvalio novim velikim poslovnim projektom

Khabib Nurmagomedov
 Valery Sharifulin/TASS/Profimedia
Bivšem UFC-ovom prvaku lake kategorije izvan sporta ide i više nego dobro

Povući se na vrhuncu i dok si zdrav, stvoriti si uvjete za uživati u životu te pronaći način kako zarađivati i nakon karijere. To bi trebao biti neki zamišljeni cilj svakog profesionalnog borca ili barem neki san, idealni rasplet situacije. Nažalost, mnogi kad dođu do vrha pokušavaju što dulje na njemu ostati, a kad s njega padnu, često se predugo pokušavaju tamo vratiti. I tako neke karijere potraju puno dulje nego što su možda trebale te mnogi borci zapravo srozaju svog stečeni ugled, a time izgube priliku na račun njega nastaviti prihoditi.

Khabib Nurmagomedov čovjek je koji je uspio u onome navedenom u prvoj rečenici. Iako je za svaku svoju daljnju borbu mogao dobiti preko nekoliko milijuna dolara, on je odlučio reći dosta. Svoje sportske ciljeve je ostvario, a život si je posložio tako da može ostati u sportu na način kakav se njemu sviđa te da i dalje može na račun svog imena i uspjeha zarađivati. Khabib tako ima nekoliko svojih vlastitih proizvoda i projekata na ruskom ili arapskom tržištu, no zanimljiv je još uvijek i onom internacionalnom. Tome najbolje svjedoči njegov novi poslovni projekt.

On se tako na Instagramu pohvalio svojom personaliziranom verzijom satova poznatog proizvođača, Jacob & Co. Kao što možemo vidjeti u objavi, sat je s prednje strane vrlo moćnog i modernog dizajna, uz neizostavni natpis 29-0. S druge strane imamo Khabibov lik i potpis te još jednom taj nevjerojatni omjer pobjeda i poraza s kojim je završio profesionalnu karijeru. Nema sumnje kako bi sat uskoro mogao postati hit među njegovim mnogobrojnim fanovima.

Kao što je navedeno, ovo je samo jedan od raznih Khabibovih projekata i nema sumnje da će ih biti još. Na račun čak 29 milijuna Instagram pratitelja moguće je doći do puno toga, ako znate na pravi način raspolagati sa svojim imenom i ostavštinom.

Khabib je inače ostao vezan uz svijet borilačkog sporta, posebno uz UFC. Tako će gotovo cijeli srpanj provesti u Americi, budući da nekoliko članova njegovog tima ima borbu u UFC-u, ali i u nekim drugim jakim organizacijama. Odlučio je Khabib tako redovno pratiti sve članove "Eagle MMA" tima te na račun svog iskustva i ugleda im pomoći u što bržem proboju prema vrhu.

Što se tiče njegove borilačke karijere, on je sam priznao da uživa u svemu što mu se trenutno događa i da uistinu nema ikakve potrebe o povratku i razmišljati.

Linker
24. studeni 2021 13:48