UFC

Cejudo ponovno šokira: 'Pobijedit ću Shevchenko i postati prvi međuspolni prvak'

Henry Cejudo
 Instagram
Henry Cejudo jedan je od onih koji su prokomentirali prvu UFC-ovu priredbu u Urugvaju i pobjedu Valentine Shevchenko nad Liz Carmouche. No, on je to odradio na sebi svojstven način, tako da je prozvao Shevchenko na borbu.

Dominantna pobjeda Valentine Shevchenko nad Liz Carmouche još je više učvrstila njen status prvakinje te su krenuli komentari kako trenutno ne postoji borkinja muha kategorije za koju se može reći da ima šanse protiv nje. Većina kolega i kolegica su oduševljeni njenim nastupima te su većinom spomenuti komentari bili pohvalni. Sve dok se za komentar nije odlučio UFC-ov prvak muha i bantam kategorije, Henry Cejudo. On je to odradio putem video snimke objavljene na Twitteru, na kojoj se nalazi u automobilu.

"Dakle, uživam u Vegasu u prekrasnoj nedjelji kad odjednom moj telefon puca od poruka kako je netko imena Valentina Shevchenko najdominantniji prvak svijeta. I znate što, pomalo sam ljubomoran jer ona ima zlato koje ja želim. Valentina Shevchenko, imam poruku za tebe. Imam namjeru postati prvi međuspolni prvak kojeg je ovaj svijet vidio. Ovim putem te prozivam na borbu. Možeš biti iduća koja će saviti koljeno pred 'Triple C-em'", rekao je Cejudo.

Triple C je nadimak koji si je sam dao nakon osvajanja pojasa prvaka bantam kategorije, a predstavlja trostrukog prvaka. Misli se tu na dvije UFC titule koje posjeduje te na olimpijsko zlato iz Pekinga 2008. godine kojim se toliko ponosi.

Cejudo trenutno nema ugovorenu borbu, iako se pretpostavlja da će braniti titulu muha kategorije protiv Josepha Benavideza. Za ovu gore navedenu izjavu nemamo komentara, nadamo se da se samo šalio, iako sa Cejudom više nikad ne možemo biti sigurni kakve su mu namjeru.

Linker
19. travanj 2024 06:27