UFC

Cejudo poslao Faberu upozorenje

Henry Cejudo
Urijah Faber nije se vratio samo na jednu borbu. Ima on ozbiljnu želju napasti UFC titulu bantam kategorije koja je trenutno kod Henryja Cejuda. To je u kavezu jasno dao do znanja, a uskoro je dočekao i odgovor od "Triple C-a".

Faber je za samo 45 sekundi savladao velikog favorita Rickyja Simona, čime je potvrdio kako njegov povratak borbama nije bio samo hir, nego je uistinu spreman još uvijek nastupati na visokoj razini. Iako nije savladao veliko ime, nego tek nadolazećeg borca, Faber nije imao problema s prozivanjem prvaka. Zapravo, on je sam dovoljna legenda da si tako što može dozvoliti.

Njegov govor iz kaveza, u kojem je spomenut i Henry Cejudo, brzo se proširio društvenim mrežama, a onda je došao odgovor trenutnog dvostrukog UFC prvaka.

"Pripazi što želiš moja princezo, da ne bi bio iduća legenda koja je savila koljeno pred trostrukim prvakom", odgovorio je Cejudo putem svog Twitter profila.

Cejudo je inače prije nekoliko dana svoj nadimak "The Messenger" službeno promijenio u Triple C. To naravno predstavlja trostrukog prvaka, kako se on nedavno sam nazvao. Naravno, osim titule UFC-ove muha i bantam kategorije, kao svoju treću titulu broji onu olimpijskog prvaka. Upravo zbog toga je sam sebe nazvao najvećim borcem ikad, a prije nekoliko dana nije mogao sakriti razočaranje kad nije osvojio ESPY nagradu za najboljeg borca svijeta za 2019. godinu.

Linker
19. travanj 2024 08:51