UFC

Chandler opleo po McGregoru: ‘Ako se ne pojavi, bit će to velika mrlja na svemu što je napravio!‘

Conor McGregor 

 PX IMAGES/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA Px Images/abaca/abaca Press/profimedia
Conor se nije borio otkako je slomio nogu u porazu od Dustina Poiriera u srpnju 2021. godine

Michael Chandler smatra da bi Conor McGregor ocrnio svoju ostavštinu ako se njihova borba ne ostvari. On (23-8, 2-3 UFC) i McGregor (22-6, 10-4 UFC) nedavno su završili višetjedno snimanje “The Ultimate Fighter 31” koji će biti prikazan 30. svibnja na ESPN-u i ESPN+, a završetak sezone zakazan je za 15. kolovoza nakon tjednih epizoda koje se emitiraju utorkom.

Očekuje se da će se boriti nakon završetka "TUF 31", ali McGregor tek treba ponovno ući u grupu za testiranje Američke antidopinške agencije (USADA). U međuvremenu Irac je zauzet, jer je proveo posljednje tjedne u državi prisustvujući boksačkom događaju Gervonta Davis vs. Ryan Garcia, a zatim se prošlog vikenda pojavio na BFKC 41 u Coloradu te imao viralni okršaj s Mikeom Perryjem u ringu.

Irac se posljednji put borio u porazu od Dustina Poiriera u srpnju 2021. godine te se ne zna točno kada će biti njegov povratak, no u ovom trenutku borba bi se mogla odgoditi ili riskirati da se uopće ne dogodi, ali Chandler je odlučio vjerovati suprotno.

"Mislim da će se boriti, inače bi to sigurno bila ogromna mrlja na njegovoj ostavštini, natjerati ljude da pomisle da se vraća, a onda se na samom kraju nekako uplašiti i učiniti to samo zbog publiciteta. To, po meni, pokazuje nesigurnost, a on pokušava ostati relevantan umjesto da vidi tvoju predanost. Mogao bih jako griješiti u vezi s tim, a da i je tako, bio bih iznenađen i, ako ćemo iskreno, razočaran“, rekao je Chandler.

McGregor je nedavno rekao da mu trebaju samo dva čista testa i da bi imao pravo na borbu, ali USADA je odgovorila rekavši da će kao i svi drugi, McGregor morati biti čekati šest mjeseci i pružiti čiste testove. Ako se napravi iznimka za McGregora, Chandler kaže da bi se složio s tim.

"Vidio sam da su to samo dva čista testa i nemam problema s tim. Bilo bi me manje briga. Ako napravite dva čista testa, zvuči mi kao da ste čisti. U ovom trenutku, tko sam ja da kažem koje su odredbe? Spreman sam da ga se oslobodi ili da barem dobije taj odgovor, no u ovom trenutku ga nemamo“, zaključio je Chandler.

Linker
05. svibanj 2024 06:17