UFC

Michael Chandler poručio McGregoru: ‘Uđi već jednom u taj USADA-in program testiranja, isprebijat ću te‘

Michael Chandler

 Screenshot (youtube, Mmafightingonsbn)
Šest mjeseci je potrebno biti u programu prije nego se borac bude u mogućnosti vratiti borbama u UFC-u

Jučer je Dana White na press konferenciji rekao kako se Conor McGregor i Michael Chandler više ne poštuju, što je i službeno označilo početak promocije tog meča. McGregor i Chandler su treneri ove sezone ‘‘The Ultimate Fightera‘‘, te iako je prošlo podosta vremena od najave svega toga, datum njihovog okršaja se još ne zna.

Nedavno je Conor izjavio kako će ‘‘prepoloviti‘‘ Chandlera u njihovom meču, no nije mu ni ‘‘Iron‘‘ ostao dužan. Chandlera su uhvatili u ‘‘backstageu‘‘ ovog vikenda na UFC 285 priredbi, te su ga pitali da prokomentira Conorove izjave i općenito njihov meč.

‘‘Upravo sam zatražio od svog menadžmenta da im krenu stvarati pritisak i da saznamo kad će ponovno Conor ući u USADA-in program testiranja. Sada smo u trećem mjesecu, a ako se želimo boriti u devetom, jednostavno mora ući u program‘‘, rekao je prvo Chandler.

‘‘Vidjet ćemo, njegove izjave me uopće ne zanimaju. Ne zanima me ni koliko ima kilograma ni što trenutno radi. Koliko će dugo biti u USADA-inom programu me također ne zanima. On je samo čovjek s dvije ruke i dvije noge. Mislim da smo vidjeli dovoljno od Conora posljednjih tjedana i ne samo da ću ja proći kroz njega, nego ću ga isprebijati s obje ruke. Završit ću ga u drugoj rundi‘‘, dodao je.

U sklopu istog intervjua je rekao kako nema razloga da se on i McGregor bore u poznatoj T-Mobile Areni u Las Vegasu, nego da bi neki stadion trebao biti u pitanju jer ga oni mogu napuniti.

Što će od svega biti ćemo vidjeti u budućnosti, samo je bitno da Irac konačno uđe u USADA-in program testiranja.

Linker
24. travanj 2024 04:26