UFC

Chandler tvrdi da je bio spreman na sve, Conor ga ismijava: ‘Oh, učinit ćemo to? Odmah ćemo se potući?!‘

Michael Chandler

 Screenshot/Twitter/TUF
‘Mi smo u reality showu, ali smo i dva tipa koji se žele međusobno potući‘, istaknuo je Amerikanac

U utorak je, u šestoj epizodi 31. sezone "The Ultimate Fightera", došlo do svađe između Conora McGregora i Michaela Chandlera tijekom koje je "Notorious" otišao i korak dalje, te fizički napao Amerikanca odgurnuvši ga s dvije ruke. Do sukoba između dvojice boraca došlo je nakon što je Kurt Holobaugh (tim Chandler) prisilio na predaju Leeja Hammonda (tim McGregor), što je ujedno značilo i šesti uzastopni poraz za Irčevu ekipu.

Kako to obično biva, u tijeku je naknadna "rekapitulacija okršaja", a oba su borca iznijela svoje viđenje događaja.

"Prešao je od 0 do 100 vrlo brzo. Da budem iskren, nisam to očekivao. Pomislio sam: ‘Bože, u redu je, samo je stvario ruke na mene. Što će se dogoditi? Je li on u mom prostoru?‘ Ali očito se povukao, očito sam bio odgurnut i obojica smo počeli hodati prema središtu kaveza", rekao je Chandler u ESPN-ovoj emisiji "After TUF", pa dodao:

"Počeo je skidati sako, a ja sam rekao: ‘Ok, što? Ovdje ćemo se boriti?‘ Očito nikad ne znate što će se dogoditi. Mi smo u reality showu, ali smo i dva tipa koji se žele međusobno potući. Tako da sam bio spreman na sve, bio sam spreman boriti se odmah ako treba".

McGregor, s druge strane, ne vjeruje da je Chandler bio spreman fizički se obračunati na licu mjesta, a to dokazuje i glasovna poruka koju je objavio na Twitteru, a u kojoj ismijava "Irona".

"Oh, učinit ćemo to? Odmah ćemo se potući? Hoćemo li se odmah potući? Hoćemo li to učiniti?" govori u toj glasovnoj poruci prestravljenim glasom McGregor, oponašajući Chandlerovu reakciju.

Linker
17. svibanj 2024 12:56