UFC

(VIDEO) McGregor puca od frustracije: Doživio novi poraz na ‘TUF-u‘ te zatražio promjenu pravila, ušao u kavez

TUF 4. epizoda

 Ufc
Sve borbe na ‘‘TUF-u‘‘ se održavaju na dvije runde, a to je odjednom počelo smetati popularnom Ircu

Pet epizoda ‘‘The Ultimate Fightera‘‘ su iza nas, a Conor McGregor nikako da dođe do te prve pobjede. Chandlerov tim je slavio i u petoj epizodi koja je emitirana noćas, a Conor je počeo vidno ispoljavati frustracije navedenom situacijom. Za to apsolutno i ima razloga jer se kao trener pokazao – nikakav.

Noćas se emitirala borba u bantam kategoriji, a Carlos Vera je predstavljao McGregorov tim. Ispred tima Chandler nastupio je Brad Katona, koji je i slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

Borbu je Vera otvorio u maniri McGreogra jakim ‘‘low kickovima‘‘, no Katona je brzo borbu preveo u parter. Vera je uspio ustati uz kavez, no ne zadugo jer ga je Katona ponovno srušio. Vera je pokušao i polugu na nozi koja nije urodila plodom, nakon čega je Katona zadao nekoliko jako dobrih udaraca u parteru.

U drugoj je rundi Vera ponovno pronašao svoj ritam i počeo solidno pogađati, no to nije trajalo dugo jer je ponovno završio na podu. Katona mu je uzeo i leđa te je pokušao ‘‘RNC‘‘, no nije uspio završiti. Ostatak runde je također bio bolji, te je pobjedu odnio odlukom sudaca.

Nakon meča Conor je bio vidno Frustriran. Ušao je u kavez i počeo urlati na Danu da im u tom trenutku kaže da rade tri runde, te da borba nije gotova. Rekao je i kako ta borba nije dovršena, iako jest.

Conorova frustracija je razumljiva jer ovakvim nasutima svojih boraca ne djeluje dobro, dok je Chandler očigledno u potpunosti posvećen tim borcima te ih iz tjedna u tjedan vodi ka pobjedama.

Linker
24. travanj 2024 04:44