UFC

Chandleru se sviđa McGregorova ideja, ali smatra da od iste neće biti ništa

Michael Chandler
 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
Michael je imao samo riječi hvale za bivšeg prvaka, ali i jednog dana potencijalnog suparnika

Nakon vrlo uspješnog i impresivnog debija u kojem je nokautirao Dana Hookera, Amerikanac Michael Chandler našao se na korak do najvećeg uspjeha u karijeri. Naime, 34-godišnjak iz Nashvillea pokušat će 15. svibnja svladati Charlesa Oliveiru i tim putem postati UFC-ov prvak u lakoj kategoriji.

Chandler se, podsjetimo, u glavnoj borbi UFC-a 262 našao nakon što je Dustin Poirier odbio susret s Oliveirom i to iz razloga kako bi 10. srpnja mogao odraditi već treći okršaj s najpopularnijim borcem svijeta.

Pobijede li Conor McGregor i Chandler svoje iduće suparnike, njihov susret bila bi jedna od glavnih UFC-ovih opcija. Naravno, ne zaboravimo da je Dana White već izjavio kako je uloga sljedećeg izazivača rezervirana za Justina Gaethjea, ali ne zaboravimo i na to da se planovi mogu lako promijeniti.

A čini se i kako je Chandleru Irac primamljivija opcija od bivšeg izazivača Gaethjea. Michael je čak rekao i da mu se sviđa Conorova ideja o 'McGregorovom pojasu', ali i da smatra kako UFC svojoj zvijezdi ipak neće ispuniti tu želju.

"Sviđa mi se", rekao je Chandler na temu 'McGregorovog pojasa' pa nastavio:

"Conor je jednostavno Conor. Slušajte, možete o njemu reći što god poželite, ali lik je najveća zvijezda u borilačkom sportu. Ne samo sada, to je već neko vrijeme, a bit će i još u doglednoj budućnosti. Iako je to fora ideja (McGregorov pojas), mislim da se ipak neće dogoditi", rekao je Chandler u razgovoru s Helen Yee.

"Sviđa mi se rasplet u kojem on pobjeđuje Dustina, ja branim titulu u studenom ili prosincu, a on u istom meču kao ulog stavi svoj 'McGregorov pojas'. Volio bih imati taj rijetki pojas u svojoj kolekciji. Volio bih taj meč odraditi za vrijeme svoje MMA karijere. Vidjet ćemo što će se dogoditi nakon što pobijedim Oliveiru i koliko nas borbi dijeli do toga", zaključio je jedan od najboljih boraca lake kategorije.

Linker
19. travanj 2024 16:27