UFC

Charles Oliveira smatra nepoštenim što će se revanš protiv Makhacheva održati u Abu Dhabiju, htio je drugu lokaciju

Islam Makhachev vs. Charles Oliveira

 Giuseppe CACACE/AFP/Profimedia
Neovisno o lokaciji, nadamo se nešto kompetitivnijem meču nego što je to slučaj bio prošle godine u Abu Dhabiju

UFC nam uskoro sprema jedan veliki revanš, a radi se o onome između Charlesa Oliveire i Islama Makhacheva u Abu Dhabiju. UFC 294 predvodit će upravo njih dvojica, a kao i u prvom meču, ulog će biti titula u lakoj kategoriji.

Fenomenalnom pobjedom nad Beneilom Dariushom, Oliveira je izborio novi pokušaj da svlada Makhacheva. Iako je preferirao neku drugu lokaciju, UFC je i ovaj put njihov meč odlučio organizirati u Abu Dhabiju, što ‘‘Do Bornxu‘‘ nije pretjerano drago. Rekao je da bi radije da se meč održi na nekoj dugoj lokaciji:

‘‘Ne mislim nužno da je ovo u redu, ali sve je ovo igra. To je lokacija gdje je prvak, on odlučuje o ovakvim stvarima. No ja dolazim po svoj pojas opet, gdje god se on nalazio. S obzirom da sam već 12 godina u ovoj igri, naučio sam ju i igrati. Znam da postoji i priredba u Sao Paulu, a ja sam tamo želio pokušati odraditi svoju priliku. No, što je, tu je‘‘, rekao je Oliveira za My MMA News.

Oliveira je govorio kako revanš nikada neće prihvatiti u Abu Dhabiju, no izgleda da je shvatio da je možda bolje da pokuša iskoristiti priliku kada ju već ima. Laka kategorija ima mnoštvo pretendenata za titulu te je dosta velika gužva na vrhu, tako da je pitanje kada bi novu priliku dobio.

Neovisno o lokaciji, nadamo se nešto kompetitivnijem meču nego što je to slučaj bio prošle godine u Abu Dhabiju. Islam je vrlo lagano pobijedio Oliveiru, a hoće li to uspjeti još jednom, vidjet ćemo uskoro.

Linker
03. svibanj 2024 05:40