UFC

Islam Makhachev odgovorio na nedavne prozivke: ‘Sve što govoriš nema nikakvog smisla, borio sam se u dvorištu izazivača!‘

Islam Makhachev

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Vjerojatno je zaboravio da je i on bio na ‘drugoj strani‘

UFC nam uskoro sprema jedan veliki revanš, a radi se o onome između Charlesa Oliveire i Islama Makhacheva u Abu Dhabiju. UFC 294 predvodit će upravo njih dvojica, a kao i u prvom meču, ulog će biti titula u lakoj kategoriji.

Fenomenalnom pobjedom nad Beneilom Dariushom, Oliveira je izborio novi pokušaj da svlada Makhacheva. Iako je preferirao neku drugu lokaciju, UFC je i ovaj put njihov meč odlučio organizirati u Abu Dhabiju, što "Do Bronxu" nije pretjerano drago te je rekao da bi radije da se meč održi na nekoj dugoj lokaciji:

"Ne mislim nužno da je ovo u redu, ali sve je ovo igra. To je lokacija gdje je prvak, on odlučuje o ovakvim stvarima. Ipak, ja opet dolazim po svoj pojas, gdje god se on nalazio. S obzirom na to da sam već 12 godina u ovoj igri, naučio sam ju i igrati. Znam da postoji i priredba u Sao Paulu, a ja sam tamo želio pokušati odraditi svoju priliku. No, što je, tu je", nedavno je izjavio Brazilac.

Nije trebalo proći previše vremena da se oglasi prvak lake kategorije:

"Charles, htio sam se boriti u Americi na ljeto, ali UFC je imao druge planove. Ja sam borac kao i ti, nikad ne postavljam uvjete i borim se gdje mi ponude, uostalom, zadnju borbu sam odradio u dvorištu izazivača (Volkanovski u Australiji), jednostavno, tvoje izjave nemaju nikakvog smisla", izjavio je na društvenim mrežama.

Vjerojatno je zaboravio da je Oliveira branio pojas protiv njega upravo u Abu Dhabiju te da je Brazilac općenito konstantno boravio na gostujućem terenu. Ipak, stvari se nakon ovoga neće promijeniti, ali vlada mišljenje: ako Oliveira dobije, treći meč bi trebao biti ugovoren u Brazilu. No, prvo, UFC 294.

Linker
29. travanj 2024 20:12