UFC

(VIDEO) UFC časti: Prisjetimo se kako je Charles Oliveira deklasirao Beneila Dariusha i izborio novi napad na pojas!

Charles Oliveira vs. Beneil Dariush

 ndrew Chin/Zuma Press/Profimedia
Oliveira ovoga puta jednostavno mora pružiti više nego u prvom meču protiv Makhacheva, no zadatak neće biti nimalo lagan

Još je jako malo vremena ostalo do UFC 294 priredbe u Abu Dhabiju, na kojoj će glavne zvijezde svakako biti Charles Oliveira i Islam Makhachev. Njih dvojica će predvoditi ovu fenomenalnu priredbu svojim velikim revanšom, a kao i prvi puta, na liniji će biti UFC-ova titula u lakoj kategoriji.

Nije Oliveira dobro izgledao u prvom meču protiv Makhacheva. Većina publike u Abu Dhabiju bila je na Islamovoj strani, a ni Oliveirin nastup nije nešto na što će biti ponosan. Neki su ga čak toliko otpisali da su ga slali u mirovinu, no već u sljedećem nastupu je ‘‘Do Bronx‘‘ pokazao da su svi bili u krivu.

Na UFC 289 priredbi borio se protiv Beneila Dariusha, borca za kojeg su mnogi govorili da zaslužuje napasti titulu i biti sljedeći izazivač. Favorizirali su ga i protiv Oliveire, no Charles se u tom meču pojavio, ušao u kavez i apsolutno je deklasirao Dariusha. Pogotovo u borbi na nogama gdje ga je prvo i ‘‘načeo‘‘, a zatim udarcima u parteru i završio posao.

Nije UFC ostao imun na takav nastup fanovima omiljenog ‘‘Do Bronxa‘‘ te je odlučio pružiti mu novu priliku da postane kraljem lake kategorije. Osim pojasa, Oliveira će za nekih 20-ak dana pokušati i osvetiti poraz od Makhacheva, a meč će se i ovoga puta održati u Abu Dhabiju.

Oliveira ovoga puta jednostavno mora pružiti više nego u prvom meču, no zadatak neće biti nimalo lagan. Dok čekamo taj 21.10. uživajmo u čašćenju UFC-a besplatnim borbama, a ovog je puta na redu spomenuta između Oliveire i Dariusha!

Linker
03. svibanj 2024 00:49