UFC

Chimaev isprozivao nekoliko legendarnih boraca, Cormier mu odgovorio: ‘10-0 bih te pobijedio‘

Khamzat Chimaev

 Jeff Bottari/AFP/Profimedia
Čečen sa švedskom putovnicom odlučio se zabaviti putem Twittera

Khamzat Chimaev jednostavno ne može dugo biti inaktivan. Samo mjesec dana nakon što je izdominirao Li Jinglianga, Chimaev je već u potrazi za novim mečevima. Leon Edwards nažalost nije bio zainteresiran da Chimaev uskoči kao zamjena za Masvidala i Khamzat je sada u potrazi za nekim drugim protivnicima.

Čečen se sinoć dobro zabavio na društvenim mrežama te je isprozivao nekoliko boraca, među kojima su se našle i legende poput Daniela Cormiera i Georgesa St-Pierrea.

‘‘Novi kralj UFC-a protiv legende. Što misliš?‘‘, napisao je Chimaev, pritom se obrativši GSP-ju.

‘‘Odradimo hrvački meč brate, što misliš?‘‘, izazov je koji je Chimaev uputio Danielu Cormieru.

Među prozvanim imenima, našlo se i ono Brocka Lesnara. Popularni kečer i bivši UFC-ov prvak dugo je izvan MMA borilišta i vjerojatno ga nikad više nećemo niti gledati u takvim mečevima. Međutim, Chimaev ga se sjetio te je i Brock završio prozvan.

‘‘Borimo se dok jedan čovjek ne napusti kavez.‘‘, napisao je Chimaev Lesnaru.

Od silnih prozivki, ne iznenađuje činjenica da je odgovor pristigao upravo od Daniela Cormiera. Jedan od Khamzatovih fanova obratio je Cormieru pažnju da je izazvan na hrvački meč od strane Chimaeva, a DC se ubrzo oglasio.

‘‘Čekajte, što? Chimaev je rekao da bi hrvao protiv mene? Hrvački meč bi odradio?‘‘, napisao je DC u prvom ‘tvitu‘, a zatim je izravno odgovorio Khamzatu.

‘‘U pravom hrvačkom meču? Khamzat, jesi li lud? Volim tvoje samopouzdanje, ali brate, ovo je 10-0 za DC-ja!‘‘

Inače, vodstvo 10-0 u hrvanju slobodnim stilom ujedno je i tehnički tuš, odnosno meč se prekida i pobjednikom se proglašava borac koji je u prednosti od 10 razlike. U svakom slučaju, Chimaev je poprilično željan borbe i UFC-ovi matchmakeri trebali bi ga što prije upariti s nekim. Naravno, to neće biti nitko od boraca koje je sinoć prozivao.

Linker
11. svibanj 2022 08:53