UFC

Chimaev nudi pomoć Conoru McGregoru: ‘Čekamo te u našem kampu‘

Darren Till i Khamzat Chimaev

 Instagram (khamzat Chimaev)
Sjajni čečenski borac želi pomoći na isti način na koji pomaže Darrenu Tillu

Povratak Conora McGregora u kavez, trebao bi biti sve bliže i bliže. Irac je osam mjeseci izvan pogona, nakon teškog prijeloma noge koji je pretrpio protiv Dustina Poiriera, u sedmom mjesecu protekle godine.

Oduvijek McGregor trenira u SBG dvorani u Dublinu i često voli isticati kako je uvijek ostao vjeran svom timu i treneru. Mnogi međutim smatraju kako McGregor već neko vrijeme ne pokazuje vidljiv napredak te da bi možda trebao promijeniti ekipu. Jedan od boraca za koje se smatrala ista stvar, bio je Darren Till koji cijelu karijeru provodi u Team Kaobonu u Engleskoj.

Till se nedavno odlučio pridružiti Allstars dvorani u Stockholmu. Khamzat Chimaev tamo ga je prihvatio poput brata i dvojica boraca brzo su se sprijateljili. Tillu je trebalo osvježenje po pitanju načina treninga i sparing partnera, a Chimaev bi mu treba pomoći da ispravi određene nedostatke.

Čini se kako se Chimaevu svidjela uloga borca koji pomaže kolegi iz UFC-a te je isti poziv sada uputio i Conoru McGregoru. ''Borz'' očito smatra da je Conor u krizi te mu želi oživjeti karijeru.

''Ako se želiš vratiti, mi ćemo ti pomoći. Čekamo te u u našem kampu Conore.'', napisao je Chimaev na Twitteru, priloživši fotografiju Tilla i sebe.

Radi se o poprilično zanimljivom pozivu, ako uzmemo u obzir priču iz 2018. godine koju je Chimaev jednom prepričao. Čečen sa švedskom putovnicom htio je prebiti McGregora zbog svih komentara koje je upućivao Khabibu Nurmagomedovu i njemu bliskim osobama te je odletio u Irsku kako bi ga pronašao. Ipak, policija ga je uhitila čim je izašao s aerodroma, Khamzatov engleski bio je loš i nekoliko sati proveo je u pritvoru. Ubrzo je otpremljen na avion koji ga je vratio u Švedsku. Chimaev je sada izgleda spreman preći preko toga sada te nudi pomoć najvećoj MMA zvijezdi.

Linker
20. travanj 2024 00:39