UFC

‘Činio bih grozne, grozne stvari za novac, a borbu volim više od ičega. Radije bih se borio nego je**o‘

Chris Curtis

 Screenshot/YouTube (MMA Mania)
Nema sumnje, Chris Curtis se stvarno voli boriti...

U bogatom borilačkom vikendu koji je pred nama među ostalim čeka nas i UFC Fight Night priredba koju će u APEX-u predvoditi borba, odnosno revanš, između Brendana Allena i Chrisa Curtisa. Kako to obično biva, uoči "eventa" održana je medijska konferencija, a Curtis je jednom izjavom privukao osobitu pozornost. Borci su, naime, u promociji mečeva i samih sebe skloni različitim verbalnim akrobacijama, osobito kako bi naglasili svoj maskulinitet i ratnički karakter, a "Action Man" je u tom izričaju odlučio otići i korak dalje.

"Ja doista iskreno uživam u novcu. Činio bih grozne, grozne stvari za novac, a volim se boriti. Volim se boriti više od ičega. Rekao sam jednom prilikom, a sada ću opet ponoviti, radije bih se borio nego je**o. Ovo je ono što ja radim", rekao je 36-godišnji Amerikanac.

Podsjetimo, Curtis je Allena porazio još sredinom 2022. godine, ali je Allenova karijera krenula uzlaznom putanjom nakon toga (sedam uzastopnih pobjeda), dok je Curtis stagnirao (tri pobjede i dva poraza). Allen je trenutačno šesti u poretku izazivača, a Curtis zauzima 14. mjesto na ljestvici. Legitimno je pitanje ima li ovakvo uparivanje smisla no bitno je imati na umu kako je Allen prvotno imao ugovoren meč protiv Marvina Vettorija, ali nakon Vettorijevog otkazivanja, ponudila se prilika za revanš s Curtisom.

Linker
06. travanj 2024 00:18