UFC

Cody Garbrandt saznao ime novog protivnika! Borba će se održati na ljeto

Cody Garbrandt 

 PX Images/ABACA/Abaca Press/Profimedia
Hoće li se ponovno pojaviti ‘‘stari‘‘ Garbrandt, vidjet ćemo ovoga ljeta

Bivši prvak Cody Garbrandt se prošloga mjeseca na UFC 285 priredbi vratio borbama nakon čak 15 mjeseci pauze, a u svom povratničkom meču je slavio protiv Trevina Jonesa odlukom sudaca. Bila je to jako važna pobjeda za njega jer u posljednje vrijeme nikako nije izgledao kao nekad, tako da se sad nada novim pobjedama.

Puno je i osobnih problema Cody doživio u posljednjih godinu dana. Obiteljski problemi su ga na više od godinu dana udaljili od profesionalnog natjecanja, no ‘‘No Love‘‘ se ipak uspio uspješno vratiti na pobjedničke staze.

Sinoć su se pojavile informacije da je Cody dogovorio novi meč, i to u osmom mjesecu ove godine na UFC-ovoj priredbi koja će se održati 19.8. Ne radi se o PPV priredbi nego o ‘‘Fight Nightu‘‘, a za sad je ova borba jedina potvrđena. Garbrandtov protivnik će biti Mario Bautista (12-2).

Bautista je borac koji je dio UFC-a od početka 2019. godine, a svoja dva jedina poraza je doživio upravo tu. Cory Sandhagen ga je ‘‘submissionom‘‘ svladao u UFC debiju, a gubio je i od Trevina Jonesa, borca kojeg je Garbrandt posljednjeg pobijedio. Trenutno je Bautista zaredao četiri odlične pobjede, a u prošloj je godini nastupio čak tri puta. Trenutno posljednji nastup je odradio prošlog mjeseca, kada je ‘‘submissionom‘‘ slavio protiv Guida Cannettija.

Priredba je tek u osmom mjesecu tako da vremena još uvijek imaju, a ova borba uistinu obećava. Hoće li se ponovno pojaviti ‘‘stari‘‘ Garbrandt, vidjet ćemo ovoga ljeta.

Linker
26. travanj 2024 01:19