UFC

Colby Covington: ‘Borba između mene i McGregora bi bilo nešto najveće u UFC-ovoj povijesti‘

Colby Covington

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Rekao je da je u toj kompaniji da radi samo najveće mečeve, a ovaj bi prema njemu bio najveći u povijesti organizacije

Kada je Conor McGregor konačno najavio svoj povratak, njegovi brojni fanovi su dočekali tu vijest s oduševljenjem. No, kada je najavio da se od sada bori u velter kategoriji, brojni borci su također s oduševljenjem dočekali tu vijest. Conorov idući protivnik će biti Michel Chandler, inače borac lake kategorije, ali nije mu bio problem otići gore s kilažom za meč protiv Conora.

Colby Covington je borac koji će gotovo sigurno sljedeći napasti titulu u velter kategoriji, a ukoliko bi ju osvojio, otvorila bi se prilika za meč njega i McGreogra. Dana je već nekoliko puta rekao da ne bi imao ništa protiv da Conor napadne taj pojas ukoliko pobijedi Chandlera, a izgleda da ne bi imao ni Colby:

‘‘Conor je učinio velike stvari za ovaj sport. On je jednostavno odličan borac, ali vrijeme prolazi. Zaradio je jako puno novca tako da više nema tu istu glad i motivaciju kao kad je tek počeo s borbama. Tko zna hoće li se uopće toliko brzo vratiti i boriti. Još uvijek mora ući u USADA-in protokol i obaviti sve te stvari vezane uz to‘‘, rekao je Colby u subotu u ‘‘backstageu‘‘.

‘‘Ako se Conor bude želio jednoga dana boriti sa mnom i raditi posao, to bi vjerojatno bila najveća stvar u UFC-ovoj povijesti. Pogotovo kada vidite brojeve koje sam ja donio ovog vikenda na ovoj priredbi. Ako žele sjesti za stol i razgovarati o ovoj najvećoj borbi u povijesti, učinimo to. Ja sam u ovoj kompaniji samo da radim najveće mečeve‘‘, dodao je.

Ukoliko Colby Edwardsu uzme pojas i ukoliko Conor pobijedi Chandlera, takav scenarij nije uopće nerealan.

Linker
20. travanj 2024 14:54