UFC

Colby Covington komentirao Edwardsov nastup: ‘Nisam vidio ništa posebno, samo tipa koji više nije gladan‘

Colby Covington

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Smatra da je Edwards sada zaradio neki novac i da ga sada više ništa ne zanima, a rekao je i da bi se s njim borio na ljeto

Colby Covington bio je zamjenski borac na sinoćnjem UFC 286 u Londonu, a odmah nakon što je Edwards obranio titulu, Colby je došao blizu kaveza i počeo prozivati prvaka Edwardsa. Nakon svega toga, i sam Dana White je na press konferenciji potvrdio kako će Colby biti isući izazivač u velter kategoriji.

Rasprave zaslužuje li to Covington su se odmah razbuktale, a njega su pitali da prokomentira ovaj treći meč između Usmana i Edwardsa. Osim toga, otkrio je i kada bi njemu najbolje odgovarala borba za titulu:

‘‘Nisam vidio ništa posebno. Vidio sam tipa koji više nije gladan, izgledao kao da je dobio titulu i novac i više ga ništa ne zanima. Imao je svoju malo domaću priču. Sada je vrijeme da vidi pravog tipa, pravog prvaka – prvaka iz naroda. Kralja Miamija, i najvažnija titula: najdražeg borca Donalda Trumpa‘‘, rekao je Covington kasnije na press konferenciji.

‘‘Vidi se da je radio na tome (obrani od rušenja). Bila je to njegova jasna poruka, ali još se nije susreo s borcem poput mene. S borcem koji kombinira rušenja i hrvanje iz kontra garda. Usman se s njim borio iz kontra garda u prvoj rundi. Mučio se Edwards s tim, nije mu se to svidjelo‘‘, dodao je.

Na kraju je Colby rekao kako sebe smatra jednostavno boljim borcem koji Edwardsa može nadjačati u hrvanju i u parteru, a i rekao je kako ćemo ovog ljeta vidjeti ‘‘Chaosa 2.0‘‘, a tada i namjerava napasti titulu.

Što se tiče vrha kategorije, ukoliko Covington napadne titulu, Muhammad i Rakhmonov bi se mogli boriti za poziciju prvog izazivača. S obzirom da Usman još ne namjerava povući se iz sporta, ne smije se zaboraviti ni njega u ovom miksu.

Linker
20. travanj 2024 11:42