UFC

Gilbert Burns se nada da Covington nije sljedeći izazivač: ‘Ugurao se kao zamjena, ne znam je li to UFC uopće tražio‘

Colby Covington

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
‘‘Durinho‘‘ nije siguran je li UFC uopće zvao Colbyja da bude zamjena proteklog vikenda, a to je svakako nazvao pametnim potezom

Borac koji je nakon Edwardsove pobjede na UFC 286 priredbi proteklog vikenda bio u prvom planu jest Colby Covington. Bio je ‘‘Chaos‘‘ i zamjenski borac za ovaj meč za titulu u velter kategoriji što se nije znalo sve do petka ujutro kada su se održala vaganja, a Dana White je rekao kako je na to i zaboravio te da mu nije bila namjera da to ostane tajna.

Kako god, nakon UFC 286 je uslijedila press konferencija na kojoj je Dana obznanio kako je sljedeći Edwardsov izazivač Colby Covington. Mnogi su izrazili nezadovoljstvo i rekli da Colby to ne zaslužuje, a među njima je i Gilbert Burns koji tvrdi da je bio previše neaktivan:

‘‘Nadam se da neće napasti titulu. Mislim da se on mora boriti. Tip se nije borio preko godinu dana, zadnji put se borio protiv Masvidala te je nestao. Nadam se da on nije sljedeći, ali kao što sam rekao, ono čemu se ja nadam jest da to nije istina‘‘, rekao je Burns ‘‘The Schmou‘‘.

‘‘Ako i bude sljedeći, dobro je. Ja i dalje moram pobijediti Masvidala, a onda moram pobijediti i sve ostale tipove i ne radim previše iznimki. Ja samo moram nastaviti pobjeđivati u borbama i eventualno ću dobiti napad na titulu. Colby je pametan jer je sada točno godinu dana od njegove zadnje borbe, tako da se mora boriti i nešto raditi. Vrlo je pametan što se ugurao – ne znam je li ga UFC uopće to tražio – da bude zamjena u subotu. Barem ga neće izbaciti s rang ljestvice‘‘, dodao je.

Colby je gotovo sigurno sljedeći, a Burns je nedavno rekao kako prvo želi pobijediti dvije ili tri borbe i to atraktivno da zasluži novu priliku za titulu.

Linker
26. travanj 2024 14:09