UFC

Colby Covington opisao kako će slaviti ukoliko uzme pojas Edwardsu: ‘Nikada me nećete vidjeti kako plačem‘

Colby Covington

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Colby nije nastupio od trećeg mjeseca 2022. godine, odnosno punih godinu i devet mjeseci

Posljednja PPV priredba ove godine, UFC 296, donosi nam okršaj za titulu u velter kategoriji između prvaka Leona Edwardsa i Colbyja Covingtona. Bit će to jedna fenomenalna priredba koja će kulminirati ovom borbom, a dvadesetak dana je ostalo do iste.

U kavezu često svjedočimo izljev emocija nakon što borac osvoji pojas i nakon što mu bude uručen, što oduvijek smeta Colbyju Covingtonu. On je opisao kako će proslaviti u slučaju da oduzme Edwardsu titulu, ali jednu stvar sigurno neće činiti:

‘‘Nećete me vidjeti kako plačem i histeriziram i ponašam se kao da to nisam očekivao. Ja sam spreman i znam da sam najbolji borac na planeti u velter kategoriji i u UFC-u. Izgledat ću kao da sam ovo i očekivao‘‘, rekao je Colby za UFC.

‘‘Sve ovo nije zbog cilja, za mene je važan put. Ja sam imao odlično putovanje i dosta sam se razvio. Nikada nitko nije vidio ovo što ja radim i koliko ja naporno radim svakoga dana i koliko sam krvi, znoja i suza uložio u sve ovo. 16. prosinca, svijet će vidjeti brutalno buđenje. Svi moji mrzitelji će biti pokisnuti‘‘, dodao je.

Colby nije nastupio od trećeg mjeseca 2022. godine, odnosno punih godinu i devet mjeseci. Poprilično je to dug period bez nastupa, a je li to bilo pametno činiti prije meča protiv borca kao što je Edwards, saznat ćemo za dvadesetak dana. Jedna je stvar sigurna – na UFC 296 priredbi nas očekuje dosta zanimljivih mečeva, a priredbu definitivno ne želimo propustiti.

Linker
11. svibanj 2024 15:05