UFC

Colby Covington uzvratio Joanni Jedrzejczyk: ‘Ne moraš biti ljuta jer te nisam htio izvesti na spoj‘

Colby Covington

 Instagram (colby Covington)
Prvorangirani izazivač UFC-ove velter kategorije tvrdi kako ga je bivša kolegica pokušala zavesti

Može se reći kako se Colby Covington ovaj tjedan ne bori samo protiv Jorgea Masvidala, nego protiv American Top Team dvorane. Brojni borci iz jedne od najpoznatijih dvorana na svijetu, stali su na Masvidalovu stranu te iskorištavaju priliku za javno prozivanje Colbyja Covingtona.

Joanna Jedrzejczyk, bivša prvakinja UFC-ove slamka kategorije, prije nekoliko dana dotaknula se svog bivšeg klupskog kolege. Poljakinja je oštro kritizirala Covingtona kojeg smatra velikim lažovoom.

''Najgora stvar u vezi Colbya jeste to što većina stvari koju je on rekao nije istinita. Način na koji se ponašao nakon što je osvojio pojas privremenog prvaka. Pričao je kako su mu otvarali vrata, da je imao vozača, djevojke su bile oko njega dok je dolazio u ATT. To nije istina. Zašto glumiš da si Conor McGregor, a onda pričaš loše stvari o Conoru? Samo je jedan Conor McGregor. Nemoj ga nazivati raznim imenima dok pokušavaš biti kao on. Praznih si džepova, a pokušavaš odglumiti kralja. Ne možeš to raditi i pričati laži.'', rekla je Joanna gostujući u The Fighter vs. The Writer podcastu.

Brzo su komentari Joanne Jedrzejczyk došli do Colbyja, koji naravno da nije mogao ostati tih na njene prozivke. ''Chaos'' je u svom razgovoru za ESPN dao osvrt na animozitet koji postoji između njega i Poljakinje.

''Zar niti jedan novinar ne može pogledati vremenski tijek i vidjeti tko je prvi otvorio svoja usta. Nikad nisam ništa rekao o Joanni, niti o Dustinu Poirieru. Oni su postali ljubomorni na moj uspjeh. Radi se o takvim egomanijacima, ne podnose da je netko iz dvorane na istoj razini kao oni. Stoga su me počeli blatiti u medijima. Ako misle da ja neću uzvratiti istinom, varaju se.'', započeo je Colby, a zatim se dotaknuo Joanne Jedrzejczyk konkretno.

''Naravno da ću uzvratiti 'The Bobbie Woman' Joanni. Pričaš sranja o meni dok se priprema za borbu za pojas. Nikada ništa nisam pričao o tebi i briga me za tebe. Nekoć si mi slala privatne poruke nakon treninga, htjela si flertati i ići na spojeve. Samo zato što ti nisam pružio pažnju, ne moraš biti ljuta na mene.'', poručio je Covington u svom karakterističnom stilu.

Inače, ''The Boobie Woman'' referenca je na Joannin nadimak ''Boogeywoman''. Covington se referirao na njenu navodnu operaciju kojom je povećala veličinu svojih grudi.

Linker
14. travanj 2024 16:12