UFC

Colby Covington želi meč protiv Iana Garryja: ‘Žena ti je nemoralna, vara te, a ti to gledaš i dopuštaš‘

Ian Garry 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Nije teško zamisliti da UFC upari upravo njih dvojicu ukoliko se Garry približi napadu na titulu, a bude mu trebala još jedna velika pobjeda da bi to i dobio

Neki su očekivali da će se Colby Covington umiroviti ukoliko ne osvoji pojas protiv Leona Edwardsa, no to ipak nije slučaj. Colby i dalje proziva razne borce i stvara temelje za neke buduće borbe u velter kategoriji, što vrlo vjerojatno znači da ćemo ga i dalje gledati kako se bori.

Iako se ne zna što je za njega sljedeće, ipak postoji jedan borac s kojim bi se Covington želio obračunati u kavezu. Ian Machado Garry njegovo je ime, a često su ga prije UFC 296 priredbe upozoravali da se ne pojavljuje na pressici upravo zbog Colbyja. Sada je Colby taj koji želi ovaj meč:

‘‘Postoji jedan legitiman slabić kojeg žena vara a on to dopušta, te sam ga prozvao zbog toga. Ja sam samo rekao istinu, rekao sam da je to odvratno, da je on slabić i da mu je žena nemoralna. Prodaje knjigu i promovira kako biti ‘WAG‘. Neću dopustiti da to svijet ne vidi. Ja ću to donijeti svima pred nos i osigurati da o tome svi pričaju i da te ismijavaju‘‘, rekao je Colby Tuckeru Carlsonu.

‘‘On je bio užasno ljut, mislim da vjerojatno želi stvari riješiti u oktogonu. Ja se isto volim boriti u kavezu, te ukoliko on to bude želio, bit će mi čast ovo riješiti u kavezu‘‘, dodao je.

Tko zna, možda se ovaj dvojac i nađe u kavezu nekad u skorijoj budućnosti. Nije teško zamisliti da UFC upari upravo njih dvojicu ukoliko se Garry približi napadu na titulu, a bude mu trebala još jedna velika pobjeda da bi to i dobio.

Linker
05. svibanj 2024 21:12