UFC

Colby sumnja da će Jones dočekati meč sa Stipom: ‘Mogao bi popiti tekilu, staviti ‘šećera‘ u nos i istući ženu‘

Jon Jones

 PATRICK T. FALLON/AFP/PROFIMEDIA Patrick T. Fallon/afp/profimedia
Prema posljednjim izjavama Dana Whitea, Covington bi se na UFC 295 priredbi trebao boriti s Edwardsom za pojas velter divizije

Kao što je prošlog tjedna i službeno potvrđeno, Jon Jones i Stipe Miočić borit će se za pojas teške kategorije u glavnoj borbi UFC 295 priredbe, koja je na rasporedu 11. studenog u New Yorku. Osim toga, Dana White je u četvrtak rekao novinaru Adamu Catterallu kako na isti "event" u Madison Square Gardenu planira postaviti još jedan meč za titulu, i to onaj u velter diviziji između prvaka Leona Edwardsa i drugog izazivača Colbyja Covintgona.

"Chaos" je oduševljen takvom idejom i spreman je za obračun s "Rockyjem", međutim, smatra kako se Jonesu ne može vjerovati da će doista uspjeti ući u oktogon sa Stipom.

"Ne mogu se osloniti na Jonesa. Nepouzdan je i neprofesionalan. Mogao bi pasti na steroide, mogao bi popiti čašu tekile, staviti malo ‘šećera‘ u nos, istući ženu i završiti u zatvoru", rekao je Colby u razgovoru na YouTube kanalu Chaela Sonnena i istaknuo kako smatra da se UFC želi osigurati uparivanjem njega i Edwardsa.

"Koga je bolje za imati kao policu osiguranja od Colbyja Covingtona? Tipa koji je slučajno donio četvrtu najveću zaradu u povijesti arene u Madison Square Gardenu", istaknuo je samouvjereni 35 godišnji Amerikanac aludiravši na UFC 268 priredbu, koju je predvodio njegov revanš Kamaruom Usmanom.

Linker
02. svibanj 2024 07:36