UFC

‘Probudio sam se oko četiri sata ujutro, bilo je jako vruće. Osjetio sam da se u kući događa nešto zlo‘

Mark Coleman

 Screenshot/YouTube (MMA Junkie)
Mark Coleman prisjetio se noći tijekom koje je buknuo požar u kući njegovih roditelja

Prošlo je točno mjesec dana otkako je Mark Coleman herojskim činom spasio svoje roditelje iz požara, nakon čega je završio hospitaliziran zbog posljedica udisanja dima. U međuvremenu se umirovljeni američki MMA borac uspješno oporavio, a u četvrtak je, u razgovoru za MMA Junkie, opisao što se te noći događalo u njegovoj obiteljskoj kući.

"Prije svega, jako sam sretan što sam bio tamo. To je blagoslov za mene budući da neko vrijeme nisam posjećivao svoje roditelje, a onda se dogodilo da budem tamo u pravo vrijeme na pravom mjestu. Probudio me moj pas, mali Hammer, skočio je ispod kreveta, čuo sam buku i probudio se oko četiri sata ujutro. Bilo je jako vruće, ali nisam shvaćao što se događa. Mnogo puta sam znao nešto sanjati i probuditi se u vrućini, tako da sam i ovog puta mislio da sam se probudio iz noćne more. Međutim, osjećao sam da nešto nije u redu, osjetio sam da se nešto zlo događa u kući", ispričao je Coleman novinaru MMA Junkieja, Mikeu Bohnu.

Kao što smo ranije pisali, UFC je 59-godišnjem Amerikancu, nakon svega što je ovaj proživio, uručio pozivnice i ulaznice za jubilarnu 300 priredbu, a Max Holloway izrazio je želju da upravo Coleman bude osoba koja će pobjedniku meča za "BMF" titulu uručiti pojas.

"Planirali su dovesti mene i moje kćeri unutra, Dana White je istupio, a onda sam vidio i što je Holloway rekao. Nekoliko puta sam se vozio autobusom s Maxom i njegovim sinčićem, doista volim tog tipa. Kad sam vidio njegov potez, suze su mi krenule na oči...doista sam zahvalan zbog svega", emotivan je bio legendarni borac.

Hollowayeva želja na koncu je i uslišena, budući da je Dana na medijskoj konferenciji uoči UFC 300 priredbe potvrdio da će Coleman doista biti taj koji će uručiti pojas pobjedniku "BMF" okršaja.

Linker
19. travanj 2024 12:01