UFC

Conor McGregor: ‘Kad se vratim odmah ću se boriti za titulu, pomirite se s tim!‘

Conor McGregor

 BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia
Irac je pokušao prekinuti špekulacije oko toga tko će biti njegov idući protivnik

Dok traje oporavak Conora McGregora, sve se više špekulira o tome što će mu UFC namijeniti u njegovoj povratničkoj borbi. Postoji više opcija, a svima je zajedničko to da borba garantira uspjeh. Jednostavno, Conora McGregora možete staviti protiv bilo koga relevantnog i PPV prodaja bit će sedmeroznamenkasta.

Jednu od rasprava podijelio je novinar Mark Raimondi i čini se kako je time uspio isprovocirati reakciju samog McGregora. On je odlučio sve špekulacije prekinuti i obznaniti kako za njega u povratku postoji samo jedna opcija. Iako mu u njegovom "skoru" stoji niz od dva poraza, on tvrdi da će se boriti za titulu lake kategorije.

"Pozdrav ljudi, sad slijede klikovi i lajkovi. Vaš šef i što već ne. The Mac. Santy Claus. Borit ću se protiv onog tko god bude imao titulu prvaka lake kategorije. Pomirite se s tim. Skinite svoje naočale i označite trilogiju nezavršenom. Pomirite se s tim također. Sve ostalo što je spomenuto ide nakon toga. Pomirite. Se. S. Tim", napisao je Conor na Twitteru.

Iako znamo da Conor McGregor u UFC-u može što hoće ili je barem to mogao ranije, s njegovim napadom na titulu će se rijetko tko osim njegovih subjektivnih navijača složiti. Kako je već navedeno, Irac je poražen dva puta u nizu, oba puta od Dustina Poiriera, a posljednju borbu u lakoj kategoriji dobio je još u studenom 2016. godine. Bila je to ona borba u kojoj je titulu oduzeo Eddieju Alvarezu i to je do danas ostala njegova jedina pobjeda u toj kategoriji. Već sam taj napad na titulu su mnogi smatrali nezasluženim.

Dana White je ranije spominjao kako namjerava raditi i četvrtu borbu McGregora protiv Dustina Poiriera, što je on ovim statusom također obznanio kao obavezan plan, no predsjednik UFC-a nije tada htio precizirati je li to moguće odmah nakon što se Conor oporavi od ozljede, posebno ako Dustin bude držao pojas.

Ono što će Conorovim željama svakako ići u prilog je da prvak, tko god to u tim trenucima bio, neće praviti nikakve problema oko eventualnog McGregorovog statusa izazivača. Svi su itekako svjesni što s financijske strane znači borba protiv najpopularnijeg borca svijeta.

Svjestan je toga svega i UFC, zbog toga ne smijemo odbaciti opciju u kojoj će se McGregorovi planovi ostvariti. Nažalost, na to moramo biti spremni, što god mi sami mislili o tome.

Linker
18. travanj 2024 16:18