UFC

Conor McGregor ničim izazvan prozvao Volkanovskog, prvak perolake kategorije uputio mu je izazov

Conor McGregor

 Megan Briggs/Getty images/Profimedia
‘‘Notorious‘‘ je iznenadio fanove prozivanjem Alexandera Volkanovskog, ali prvak je uvijek spreman

Najveća MMA zvijezda Conor McGregor nerijetko voli prokomentirati aktualnosti u MMA svijetu, posebno ako se radi o vikendu koji donosi UFC-ovu ‘‘PPV‘‘ priredbu. Vrlo aktivan bio je Conor McGregor tijekom i nakon UFC 293 eventa, a pohvalu od strane McGregora dobio je Sean Strickland.

‘‘‘Samo sparing‘ metoda okrunila je novog UFC-ovog prvaka srednje kategorije. Čestitam, Sean. Nisi imao sreće, ‘Izzy‘. Dva kvalitetna borca, ali i dva u potpunosti različita karaktera. Gdje još možete dobiti nešto takvo? Nevjerojatno! Kakav sporta i kakva kompanija!‘‘, poručio je McGregor, a Irac nikada ne propušta priliku pohvaliti UFC i posao koji odrađuju.

Među mnoštvom Conorovih ‘‘tvitova‘‘, našla se vrlo neočekivana i ničim izazvana prozivka. ‘‘Notorious‘‘ je u jednom od svojih ‘‘tvitova‘‘ odlučio prozvati Alexandera Volkanovskog, prvaka UFC-ove perolake kategorije.

‘‘Ta mala kobasica Volkanovski definitivno nije ‘P4P‘ broj jedan (Jon Jones je prvi na ‘P4P‘ ljestvici, op.a.). Ludost. Bio bi to brz posao za mene, 100-postotno precizan. On je predvidljiv, lako ga je pogoditi i lako ga je uzdrmati. Sviđa mi se ipak to što drži titulu. Trebali bismo se boriti u nekom trenutku, jer tako bismo dobili obračun dvojice najvećih u povijesti perolake kategorije i više ne bi bilo rasprave (o najvećem).‘‘, poručio je Conor.

Alexander Volkanovski u više je navrata isticao kako se želi obračunati s Conorom McGregorom, jer Conor je jedini bivši prvak perolake kategorije kojeg dosad nije porazio. Maxa Hollowayja triput je pobijedio, a porazio je i velikog Josea Alda. Priliku za poraziti McGregora još nije dobio, ali nije isključeno da se u budućnosti obračunaju. Ako ništa, barem u lakoj kategoriji. Nije Volkanovskom promaknuo Conorov tvit i prvak perolake kategorije uputio je izazov McGregoru.

‘‘Odradimo to na UFC 300 eventu.‘‘, poruka je Volkanovskog.

UFC 300 event bit će spektakularni UFC-ov event koji bi se trebao održati sljedeće kalendarske godine, početkom proljeća. Trenutno nije poznato tko će nastupiti na tom eventu i kako će event biti koncipiran, ali meč Volkanovskog i McGregora sigurno može pronaći svoje mjesto na tako velikom eventu. Naravno, McGregor se prije svega treba vratiti ozbiljnom treniranju i aktivnom nastupanju. Izvan kaveza je više od dvije godine, a osim ozljede, njegov način života jedan je od glavnih razloga duge pauze.

Linker
02. svibanj 2024 17:33