UFC

Lijepa gesta između Hollowayja i ‘Korejskog zombija‘: Max mu poslao rukavice iz njihovog meča, ‘Zombi‘ donirao za Havaje

Max Holloway i ‘‘The Korean Zombie‘‘

 Screenshot (youtube, Ufc)
Šteta što ‘‘Zombi‘‘ nije uspio pronaći svoje originalne rukavice, no ove Hollowayjeve će mu sigurno biti nešto s čime će biti sretan

Nedavno je legendarni ‘‘Korejski zombi‘‘ završio svoju veliku karijeru, a u posljednjem profesionalnom nastupu je poražen od Maxa Hollowayja. Slavio je Holloway nokautom nakon čega je ‘‘Zombi‘‘ ostavio rukavice u ringu, a prilikom izlaska iz kaveza publika u Singapuru mu je glasno skandirala što je bio jako dirljiv trenutak.

Međutim, nije sve u Singapuru bilo idilično. ‘‘Zombi‘‘ je svoje rukavice iz posljednjeg nastupa htio sačuvati kao uspomenu, međutim, u jednom trenutku ih je bacio u publiku dok je hodao prema svlačionici, što je vjerojatno učinio u afektu. Kasnije je na društvenim mrežama molio onoga tko mu ih je uhvatio da ih i vrati, no očekivano, nikakav odgovor nije dobio.

Naravno, svoje rukavice više nikada nije vidio, tako da je njegov posljednji protivnik Max Holloway odlučio učiniti nešto plemenito. Naime, Holloway je ‘‘Zombiju‘‘ poslao svoje rukavice iz tog meča, a on je tim činom bio jako oduševljen. Bio je toliko oduševljen da je veliku svotu novca uplatio za pomoć Havajima, a radi se o čak 20 tisuća dolara.

Inače, Holloway je s Havaja tako da mu ovo sigurno također puno znači, pogotovo jer se zemlja bori s ogromnim i pogubnim požarima. Zbog toga i UFC u posljednje vrijeme ima majice na kojima piše kako UFC voli Havaje.

Što reći osim da je ovo divna gesta između dvojice velikih boraca, koji su osim suparnika u kavezu, ostali i dobri prijatelji. Šteta što ‘‘Zombi‘‘ nije uspio pronaći svoje originalne rukavice, no ove Hollowayjeve će mu sigurno biti nešto s čime će biti sretan.

Linker
24. travanj 2024 19:31