UFC

Khamzatov trener tvrdi da žele borbu protiv McGregora: ‘To bi srušilo svaki PPV rekord!‘

 Khamzat Chimaev i Joe Rogan 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Otkrio je i da će Chimaev karijeru vjerojatno nastaviti u srednjoj kategoriji, iako je rekao da Khamzat ‘‘može što hoće‘‘

Conor McGregor je nedavno najavio svoj povratak, a veće je i od prije poznat kao borac na čiju su adresu gotovo svakodnevno dolazile prozivke ostalih kolega. Ne samo iz njegove kategorije, nego i iz raznih drugih kategorija je Conor dobivao ponude te je bio pozivan na razne mečeve.

Khamzat Chimaev je također u vrlo kratkom vremenu postao velika zvijezda, no još se uvijek ne zna kad će se boriti i u kojoj kategoriji. Imao je problema sa skidanjem na 77 kilograma, tako da je izgledno da karijeru nastavlja u srednjoj. No, njegov trener Andreas Michael je rekao kako se žele boriti protiv McGregora:

‘‘To je mega borba. Na kraju dana, nisam ja taj koji mora skinuti kilažu. Ako Khamzat bude osjećao da se može vratiti u velter, vjerujem da će to i moći. On može što god poželi, samo ako to dovoljno bude htio. Borba protiv McGregora bi bila ‘blockbuster‘. To bi bila jako zabavna borba, srušila bi sve PPV rekorde. To je borba koja bi bila -wow‘‘, rekao je Michael za Submission Radio.

‘‘Spremali smo se za Alexa Pereiru, no to je otpalo tako da sad svi prozivaju Khamzata. Svjestan sam da je u njemu sad novac, tako da ne shvaćamo većinu toga ozbiljno. U životu ne možete imati puno borbi, tako da ih morate učiniti vrijednima. On nije u stadiju karijere kad drugima mora dokazivati koliko je čvrst, poštujemo ih sve, ali stvari moraju imati smisla‘‘, dodao je.

Borba između Khamzata i Conora se sigurno neće dogoditi jer je unatoč Conorovom podizanju kilograma razlika među njima jednostavno prevelika. No, ovom je izjavom Michael vjerojatno i potvrdio da Khamzat karijeru nastavlja u srednjoj kategoriji.

Linker
16. travanj 2024 08:37